укр eng
 

Новини Київської ТПП

Працівники та ветерани галузі машинобудування отримали нагороди до професійного свята

Враховуючи велике значення промисловості та її провідної галузі – машинобудування в розвитку і функціонуванні економіки Україні, вирішенні соціально-економічних проблем держави, Указом Президента України від 8 вересня 1993 року № 361/93 встановлено в Україні День машинобудівника, який відзначається щороку в четверту неділю вересня.

24 вересня в приміщенні Київської торгово-промислової палати відбулася урочиста церемонія нагородження кращих працівників промислових підприємств машинобудівної галузі м. Києва відзнаками Київського міського голови.

Машинобудівників привітали перший заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень – Кулеба Олексій Володимирович, виконувач обов’язків директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – Костіков Володимир Володимирович, заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Баган Анатолій Олександрович, президент Київської торгово-промислової палати – Засульський Микола Васильович, віце –президента Торгово-промислової палати України - Забрудська Наталія Вікторівна та голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва- Осадчий Олександр Володимирович.

Висловлюємо щиру вдячність шановним трудівникам і ветеранам машинобудівної галузі. Бажаємо вам і вашим родинам щастя, миру і міцного здоров'я, а також економічної стабільності, перспективних проектів і надійних партнерів. 

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis