укр eng
 

Новини Київської ТПП

Не лише працювати, а й відпочивати! Комітет жінок-підприємниць відвідав свято «День села Мусійки»

На днях Комітет жінок-підприємниць Київської ТПП за запрошенням компанії - нового члена Палати - ТОВ «Заруддя-Агро» відвідав свято «День села Мусійки», присвяченого завершенню жнив.

Мусійки – це село в Київській області з 400-річною історією. Саме там розташовані виробничі потужності «Заруддя-Агро».

Гостей та всіх присутніх свята вітали своїми виступами художня самодіяльність. Після урочистої частини була музично-розважальна програма, також всіх пригощали смачною шурпою, кашею та морозивом. Розмаїття смаколиків, душевна та тепла обстановка, українські традиції, чудовий настрій – так можна коротко описати атмосферу, що царила на святі.

Основна заслуга в організації заходу - в спонсорській допомозі селу і громаді від ТОВ «Заруддя Агро» на чолі з директором Оленою Репою.

 «Все було так гарно, так по-справжньому. Ні грама втоми, лише радість та натхнення!», - висловила теплі слова вдячності перший віце-президент Палати та голова Комітету жінок-підприємниць Людмила Сізікова. За нагодою, вона вручила Олені Репі Свідоцтво про членство в Палаті. «Хочу, щоб членство не було для вас лише красивим Сертифікатом, а стало реальною допомогою в розвитку вашого бізнесу», - побажала пані Людмила.

Свято, не зважаючи на погоду, вдалося на славу саме завдяки винахідливості, здруженості та злагодженості організаторів свята, благодійників, жителів села та гостей.

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis