укр eng
 

Новини Київської ТПП

Українські експортери провели переговори з представниками торговельних мереж ОАЕ

Фахівці Київської торгово-промислової палати проводять цілеспрямовану роботу для надання допомоги експортно-спроможним українським виробникам. 10 серпня у приміщенні Палати відбулися зустрічі українських експортерів з представниками торговельних мереж ОАЕ.

Участь взяли віце-президенти КТПП В.С. Майстренко та В.А. Коляденко, начальник відділу підтримки експорту А.А. Ромашко та начальник відділу по роботі з членами палати М.П. Рудя.

Від бізнесу учасниками зустрічей були 10 компаній. Серед них відомі виробники питної води, макаронних виробів, зернових культур та олій, пакувальних та інших конкурентоспроможних товарів.

Ми дякуємо всім, хто приймав участь у організації цієї важливої події, оскільки в часи вірусної пандемії особисті зустрічі і знайомства набули майже неможливий характер. А вони важливі.

Особиста подяка пану Бахтарі Хедаятолаху, представнику ТППУ в ОАЕ, за небайдужість, щиру віру в українського виробника і всебічну допомогу!

Сторони вже домовились про відвідання виробництв і сподіваємось, що ці перші кроки закладуть міцний фундамент для розвитку торговельних відносин і збільшення експортного потенціалу України.

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis