укр eng
 

Новини Київської ТПП

Комітет жінок-підприємниць відвідав ТОВ «ЛС-Профі Груп» - успішне підприємство зі зразковим менеджментом!

Роль жінок у житті і бізнесі продовжує рости і змінюватися, переживаючи в наш час новий виток своєї еволюції. Ділові жінки успішно роблять, розвивають і масштабують бізнес у багатьох сферах. 

Комітет жінок-підприємниць Київської торгово-промислової палати продовжує практику проведення засідань безпосередньо на виробництві, яке очолюється жінками.

Після довготривалої паузи через коронавірусні обмеження, Комітет гостинно прийняла компанія ТОВ «ЛС-Профі Груп» з її надихаючою засновницею та СЕО Оленою Білолипецькою, яка зуміла створити на підприємстві власну бізнес – субкультуру - клієнтоорієнтовану, соціально відповідальну, гнучку і націлену на досягнення результатів.  Цього разу до візиту долучилася віцепрезидент ТПП України Наталія Забрудська.

Група компаній ТОВ «ЛС-Профі Груп»  - це сучасне високотехнологічне підприємство, яке виробляє повний цикл холодногнутих оцинкованих профілів та конструкцій для сонячних електростанцій чи каркасних будівель.

Олена Білолипецька, що по сумісництву є співголовою Комітету жінок-підприємниць,  розповіла, що працює в цій галузі з 1995 року. Її компанія - це колишня молочна ферма, а зараз успішна компанія зі штатом у 50 працівників та розвиненою мережею міжнародних партнерів.

Сьогодні продукція підприємства часто постачається на експорт, зокрема у Молдову й Естонію, що збільшує інтерес іноземних партнерів до якісної української продукції. Все це завдяки наполегливій праці та правильному менеджменту пані Олени. Однак підприємство не збирається зупинятися на досягнутому, а прагне повністю перейти на відновлювану енергетику. 

“У мене мета - зробити виробництво чистим і абсолютно енергонезалежним. Ми хочемо повністю відмовитись від бензину та газу, щоб вся енергія для підприємства надходила з відновлюваних джерел. Наші сонячні енергостанції - це перша спроба у цьому напрямку, які вже 2 роки працюють для власного споживання”, - ділиться планами Олена Білолипецька. 

Продовжуючи тему зеленої енергетики, голова Комітету жінок-підприємниць, перший віце-президент Київської торгово-промислової палати Людмила Сізікова анонсувала другу міжнародну конференцію жінок-підприємниць “Успіх в тобі”, що запланована цієї осені. Однією з панельних дискусій майбутнього заходу стане тема “Місце жінки-підприємниці в розвитку світової зеленої економіки”.

Згідно порядку денного, Комітет після екскурсії підприємством провів робочу нараду, під час якої обговорили підготовку до конференції. Учасниці визначили, що головною квінтесенцією заходу стане гасло “Не бійся діяти”. Успішні українські бізнес-леді  поділяться власними історіями, додадуть натхнення, мотивації, впевненості і віри у власні сили. 

Читайте також:Київська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis