укр eng
 

Новини Київської ТПП

Пріоритетом діяльності Київської торгово-промислової палати була і залишається підтримка підприємництва, розвитку економіки, промисловості Київського регіону

Рада Київської торгово-промислової палати високо оцінила діяльність Палати в 2020 році, не дивлячись на складні умови пандемії і карантину. Рішення одностайно ухвалили під час щорічного робочого засідання Ради, на якому відзвітували про фінансово-господарську діяльність Київської ТПП за минулий рік та визначили стратегію розвитку на перспективу.

Київська торгово – промислова палата в звітному періоді свою діяльність здійснювала згідно Закону України «Про торгово – промислові палати» та Статуту, сприяючи економічному розвитку столиці. Працюючи в реаліях часу, Палата базується на принципах підтримки і підвищення ефективності своєї діяльності. Президент Палати Микола Засульський відзвітував про головні події у житті Палати та її здобутки за рік. Звіт складався з інформації по роботі з членами Палати, зовнішньо-економічної діяльності, присутності в інформаційному просторі, роботи з надання послуг, роботи в нових реаліях, благодійної діяльності та фінансових витрат.

Не дивлячись на стан країни, що пов'язаний з пандемією коронавірусу, пріоритетом Київської ТПП була і залишається підтримка підприємництва, розвитку економіки, промисловості Київського регіону – такий висновок озвучила ревізійна комісія, що ознайомила членів Ради з результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Київської ТПП за 2020 рік.

Участь у робочому засіданні Ради взяв Анатолій Баган - заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації, який привітав Київську ТПП із успішною комунікацію з київською владою. Він підкреслив, що для КМДА важливо мати такого партнера як торгово-промислова палата.

«На сьогоднішній день в Києві працює 1140 промислових підприємств. Не зважаючи на пандемію, ми маємо позитивні результати промисловості за 2020 рік. Обсяг реалізації промислової продукції  склав 291 млрд грн і це на 20% більше, ніж минулого року. Коефіцієнт покриття експортом імпорту став 0.55 і це кращий показник, ніж у 2019 році. Адже імпорт зменшився на 12%, а експорт - на 1%», - поділився останньою статистикою Анатолій Баган. Він також нагадав, що міська влада запровадила знакову програму фінансово-кредитної підтримки бізнесу, за умовами якої підприємці зможуть отримувати фінансування на реалізацію своїх інвестиційних проєктів на безвідсоткових кредитних умовах.

Віце-президент ТПП України Валерій Король зазначив, що у 2020 році складно було усім, однак у кожного об’єктивного процесу повинно бути ім’я та прізвище людей, які будуть просувати ідею, інакше нічого не вийде. «Я вважаю, що тут працює професійний колектив, керівництво з величезним досвідом, що не заважає бачити перспективу. Тому Президія Торгово-промислової палати України оцінила діяльність Київської ТПП на відмінно», - підсумував Валерій Король.

Учасникам засідання було презентовано проєкт «Стратегії розвитку Київської торгово-промислової палати на 2021-2025 роки», в якій викладені стратегічні питання діяльності і розвитку Палати на п’ятиріччя.

Наприкінці засідання Ради Микола Засульський назвав імена тих членів Палати, які були відзначені нагородами у 2020 році та занесені на дошку пошани Київської торгово-промислової палати:

  • Нагородою «Золотий Меркурій» відзначений Петрів Ярослав Іванович –генеральний директор «Компанія «Агронафтохім»;
    Пам’ятним знаком «Герб ТПП України» нагороджені:
  • Крайня Елеонора Володимирівна та Буряк Леонід Васильович – керівники структурних підрозділів Палати;
  • Проценко Юрій Олександрович – заступник голови правління ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова.
  • Сторожук Микола Калістратович – голова правління ПрАТ «Київський Радіозавод»
  • Медаллю – Почесна відзнака КТПП відзначені Бучинський Йосип Валентинович – голова Адвокатського об’єднання «Яр.Вал» та Шевченко Віктор Миколайович – генеральний директор ТОВ «Zammler Україна».

«Щиро дякую всім членам Ради, КМДА, ТПП України, працівникам Палати за розуміння, дієву співпрацю і висловлюю оптимістичну надію, що разом подолаємо всі незгоди та перешкоди», - підсумував Микола Засульський.

Дякуємо членам Палати «Колумб», «Оболонь», «Фавор» та «Київхліб», які надали свою продукцію в якості подарунків членам Ради Київської торгово-промислової палати.

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis