укр eng
 

Новини Київської ТПП

Бізнес можливості для малих та середніх підприємців

Центр Інформаційної Підтримки Бізнесу Київської ТПП запроваджує нову послугу для малих та середніх підприємців. Бізнес можливості - це перелік актуальних грантових пропозицій та можливостей для підприємців, які дають новий поштовх для розвитку та розширення Вашої справи. Основний опис пропозицій надано нижче, а більш детально ознайомитись з умовами Ви зможете безпосередньо на офіційних веб-сторінках донорів.

Конкурс на одержання субгранту для збільшення обсягів виробництва кондитерської продукції  

            Програма AГРО запрошує подавати концепції субгрантових проєктів, розроблених на збільшення обсягів виробництва та продажу кондитерської і крафтової продукції.

            Програма АГРО надаватиме перевагу заявкам, які передбачають внесок субреципієнта у розмірі, що перевищує 50% загального бюджету проєкту, передбаченого на впровадження діяльності в рамках проєкту.
Внесок субреципієнта – це спосіб заохочення успішного завершення діяльності отримувача субгранту. У разі присудження субгранту субреципієнт повинен надати документацію, яка свідчить про його внесок.

Дедлайн: 17 лютого 2021р.

Детальна інформація - >>>

                      Ініціатива «VTrade Фрукти і Ягоди»

            Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та Асоціація «Ягідництво України» оголошують про старт нової ініціативи «VTrade Фрукти і Ягоди», яка спрямована на мінімізацію впливу COVID-19 на плодоовочевий сектор України.

            Ініціатива за допомогою чотирьох компонентів діяльності. Повідомляється, що компанії, які спеціалізуються на вирощуванні та переробці ягід, кісточкових фруктів, а також яблук та груш, можуть приєднатися до ініціативи, заповнивши вступну анкету.

Дедлайн: постійнодіюча

Детальна інформація - >>>

Європейський фонд для Південно-Східної Європи  

Фонд має на меті сприяння економічному розвитку та процвітанню шляхом додаткового сталого фінансування насамперед мікро- та малих

підприємств (ММП) та приватних господарств через відповідні місцеві фінансові установи. Підтримка надається ММП у таких галузях, як сільське господарство, промисловість, торгівля та послуги.

Мета:

✓залучення приватного капіталу до Фонду, що в свою чергу притягне інвестиції в регіон для розвитку приватного сектору, зокрема мікро- та малих підприємств та приватних господарств;

✓ підтримка країн-бенефіціарів у їхньому прогресі на шляху до ринкової економіки, зокрема шляхом створення конкурентоспроможного сектору.

Делайн: до 2021р.

Детальна інформація - >>>

 

Програма "Жінки у бізнесі"

Допомагає малим та середнім підприємствам під керівництвом жінок в отриманні доступу до фінансових ресурсів та ноу-хау, необхідних для розвитку. ЄБРР надає доступ до фінансових ресурсів через виділення кредитних ліній для місцевих банків, призначених для МСП під керівництвом жінок, а також надає бізнес-консультації, щоб допомогти підприємствам стати більш конкурентоспроможними. Крім того, програма пропонує тренінги, наставництво та іншу підтримку для надання можливості жінкам- підприємцям ділитися досвідом та навчатися один в одного. 

Мета: сприяння жіночому підприємництву та доступу до фінансування і, в цілому, участі жінок у бізнесі шляхом полегшення доступу до фінансування та надання консультацій для МСП під керівництвом жінок.
Апліканти - малі та середні підприємства під керівництвом жінок.

Дедлайн - до 2022р.

Детальна інформація - >>>

        Програма “Initiative East” в рамках ПВЗВТ

Ініціатива "East" в рамках Поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі (ПВЗВТ) спрямована на зміцнення економічного розвитку країн, які підписали угоду про асоціацію з ЄС, а саме

Грузії, Молдови та України, шляхом надання адресної фінансової та технічної підтримки малим та середнім підприємствам (МСП) в цих трьох країнах.

Мета:

- розширення доступу до фінансування у вигляді поліпшених умов кредитування;
- підтримка макрофінансових установ у забезпеченні фінансування для місцевих мікропідприємств;
- надання адресної фінансової та технічної допомоги пріоритетним виробничо-збутовим мережам в агрохарчовій галузі.

Дедлайн: до 2021р.

Детальна інформація - >>>

  Український фонд стартапів

Український фонд стартапів (УФС) – це державний фонд, започаткований за ініціативою Кабінету Міністрів України.

Український фонд стартапів (УФС) підтримує інноваційні проєкти та допомагає найталановитішим українським підприємцям створювати успішні глобальні компанії.
Український фонд стартапів надає фінансування компаніям на початкових стадіях їхнього розвитку (pre-seed та seed). Вінансуються перспективні та інноваційні ідеї технологічних стартапів, які демонструють високий потенціал глобального комерційного успіху.

Дедлайн: протягом 2021р.

Детальна інформація - >>>

 Конкурс досліджень альтернативної енергетики США та України

Конкурс оголосили Міністерство освіти і науки України й Фонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) за програмою «Спільні наукові проєкти» для українських і американських вчених.

CRDF Global приймає пропозиції від спільних команд американських та українських дослідників, що зосереджуються на альтернативній енергетиці, які займаються фундаментальними або прикладними дослідженнями в галузі фотоелектричних, турбінних та біопаливних технологій. Завдяки вдосконаленню альтернативних джерел енергії наукові дослідження мають великий потенціал для пошуку доступних рішень цієї складної проблеми.

Дедлайн: 26 лютого 2021р.

Детальна інформація - >>>

  Гранти на проєкти в енергетиці в Україні

Данський інвестиційний фонд для країн, що розвиваються, і який керує Інвестиційним енергетичним фондом добросусідства (NEIF), може надати венчурний капітал та гранти на проєкти з енергоефективності та

відновлювальної енергетики в Україні і Грузії. NEIF фінансується урядом Данії. Мета такої пропозиції – сприяти приватним інвестиціям в енергоефективність та проєктам з відновлювальної енергетики в обидвох країнах.

Розглядатимуться проєкти таких типів: 

- проєкти з енергоефективності;
- проєкти з відновлювальної енергетики;
- постачальники проєктів з енергоефективності та інші.

Детальна інформація - >>>

    Конкурс досліджень кібербезпеки США та України

Фонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) приймає пропозиції на Конкурс досліджень кібербезпеки США та України до 2021 року. CRDF Global приймає пропозиції від спільних команд американських та українських дослідників, які зосереджуються на наступних напрямках:

- дослідження кібербезпеки;
- Big Data;
- машинне навчання;

- штучний інтелект;
- мережі 5G;
- безпеку як послугу та інші.

Дедлайн: 26 лютого 2021р.

Детальна інформація - >>>

   Фонд розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні

Фонд розвитку українських ЗМІ приймає заявки від незалежних українських ЗМІ – друкованих, теле-, радіо- та Інтернет-ресурсів. Державні, комунальні або партійні ЗМІ під фінансування не підпадають.

Програма також надає індивідуальні гранти журналістам та представникам українських медіа, незалежно від їхнього статусу. Недержавні організації можуть претендувати на отримання фінансування, якщо їхні проєкти безпосередньо сприяють розвиткові українських медіа. Під фінансування не підпадають рекламні видання; інформаційні бюлетені, які видаються недержавними організаціями; спеціалізовані видання, орієнтовані на висвітлення вузькопрофесійної тематики; проєкти, які переслідують партійні або політичні інтереси.

Детальна інформація - >>>

 Горизонт 2020

Найбільша Рамкова програма Європейського Союзу з фінансування науки та інновацій із загальним бюджетом близько 80 мільярдів євро.

Пріоритети діяльності:
- передова наука;
- індустріальне лідерство;
- соціальні виклики;
- поширення передового досвіду;
- наука з дітьми і для суспільства;
- Європейський інститут інновацій і технологій (EIT).

Детальна інформація - >>>

Стежте за оновленнями, адже ми постійно доповнюємо перелік корисних та актуальних бізнес можливостей для підприємців.

За більш детальною інформацією звертайтесь до нашого Центру -

тел. 482-04-40

e-mail: kyiv@bisc.org.ua

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis