укр eng
 

Новини Київської ТПП

Свіжий випуск журнала BUSINESS PANORAMA, присвячений досягненням компаній-членів Київської ТПП, експортерам, а також актуальній нині темі здоров’я

На обкладинці зимового номеру журналу BUSINESS PANORAMA 2020-2021 – засновник компанії «Новеко Україна» Сергій Марусенко. Компанія понад двадцять років розробляє, тестує, перевіряє, слідкує за виробництвом та поставляє в Україну сучасні  препарати, які здатні істотно виправити ситуацію в організмі у бік сильного і міцного. Відверте інтерв’ю про те, як і де розробляються препарати, здатні значно покращити наше здоров’я, на якій стадії розвитку в Україні перебуває превентивна медицина, чому треба «відкрити очі» й позбутися упередження при слові дієтичні добавка, чим вони відрізняються від вітамінів, ліків і де виробляються. Власне  вони й складаються з вітамінів та мікроелементів.

Електронна версія журналу за посиланням: http://bit.ly/3rjGYWg

Читайте докладне інтерв’ю у журналі!  Незабаром відбудеться зустріч із засновником компанії Сергієм Марусенко, лдо якої також долучиться один із відомих лікарів України!  Слідкуйте за анонсами!

Для сприяння українським експортерам Палата з нового року оголосила про перезапуск Комітету підтримки експорту та інвестицій, який має стати реальним інструментом українського бізнесу. Нині Комітет нараховує 33 компанії та включає представників державних структур із МЗС, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Державної митної служби та Офісу з просування експорту. Новообраний голова Комітету Віктор Шевченко, співвласник та генеральний директор групи логістичних компаній ZAMMLER.

Про які плани йдеться мова, читайте у журналі!

Інтерв’ю із заступником Міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO).

Останнім часом наші співвітчизники і особливо підприємці мали змогу відчути, як змінює напрямки своєї роботи Міністерство закордонних справ, реформує діяльність й спрямовує у практичну площину. Мова йде про реальну допомогу українським експортерам. У команді Міністра МЗС України Дмитра Кулеби – колишній Посол в Сингапурі та Новій Зеландії – Дмитро Сенік, який також опікується питаннями цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації у Міністерстві. Ми вирішили поспілкуватися із Дмитром Юрійовичем про підсумки року 2020-го та плани Міністерства на найближчу перспективу.

Повну версію інтерв’ю із заступником Міністра читайте у журналі!

Віктор ШЕВЧЕНКО: «Вітчизняному бізнесу до криз не звикати»

Розмірковуючи про вітчизняну економіку та товарообіг, ми звернулися до спостережень гравців логістичного ринку. Вони є дуже показовими у цих питаннях, адже логістичні компанії обслуговують практично всі галузі та бачать тенденції зсередини.

Про наслідки світової пандемії, вплив на бізнес, підсумки року та прогнози ми поспілкувались із співвласником та генеральним директором групи логістичних компаній ZAMMLER Віктором Шевченком.

Розгорнуте інтерв’ю читайте у журналі!

Нові ініціативи Комітету жінок-підприємниць Київської ТПП у 2021 році

Київська торгово-промислова палата є активним драйвером підтримки жіночого бізнесу. Комітет жінок-підприємниць, що успішно працює при Київській ТПП, є практичною платформою для консолідації зусиль, веде активну діяльність з розвитку жіночого підприємництва.

Про діяльність Комітету в 2020 році в умовах карантину розповіла голова Комітету та перший віце-президент Київської торгово-промислової палати Людмила Сізікова, яка підкреслила, що Київська торгово-промислова палата бере курс на удосконалення роботи з членами Палати. Вже затверджено  на Президії Стратегію розвитку КТПП до 2025 року, де цьому питанню виділено значне місце.

Докладно читайте у журналі!

Все, що ми хотіли запитати про продукцію Халяль

Маючи сертифікат відповідності Халяль на свою продукцію, український виробник може ввозити свій товар у ті чи інші мусульманські країни, а логотип авторитетного органу сертифікації, нанесений на упаковку продукції, викликає у покупців довіру до даної продукції, не дивлячись на те, що вона зроблена в немусульманському державі. Головне, щоб сертифікат був виданий органом сертифікації, який відомий у багатьох країнах, який тривалий час займається сертифікацією і не змінює свій курс у залежності від ситуацій, а діє чітко у рамках Ісламського закону. Тоді продукція, сертифікована цим центром, буде користуватися попитом серед споживачів.

Журнал підготував ексклюзивне інтерв’ю з керівником «Центру сертифікації «Халяль», який знаходиться у Києві, має своїх представників в інших містах України, і який очолює Руслан БОРИЧЕВСЬКИЙ.

З матеріалу ви дізнаєтеся про те, хто і коли в Україні прийняв рішення про організацію контролю виробництва і торгівлі Халяль продукцією? Коли був розроблений перший стандарт? Наскільки складна процедура отримання сертифіката Халяль?  На яку продукцію поширюються вимоги Халяль? Які терміни дії сертифікату? Чи можна сказати, що продукція Халяль – це апріорі найвища якість? Для яких країн світу потрібна наявність сертифікату Халяль? Якщо українське підприємство збирається брати участь у зарубіжній виставці продуктів харчування в країнах Близького і Далекого Сходу, чи слід йому подбати про отримання сертифіката Халяль заздалегідь або про це можна подумати вже після відвідування виставки? Чи можуть відвідувачі з мусульманських країн запитати українського представника про наявність сертифіката?

Та інші питання, актуальні для українських експортерів. Читайте у журналі!

Кібербезпека. Захисти свій бізнес!

Пандемія COVID-19 не тільки внесла корективи у плани роботи всіх компаній України, але й відкрила нові проблеми безпечного ведення бізнесу. COVID-19 кинув виклик. У ТОПі кіберризиків і завдань для бізнесу – як забезпечити надійний захист компанії від кіберзагроз у період віддаленої роботи, які мають бути кроки з організації безпечного віддаленого доступу, який найкращий світовий досвід впровадження дистанційної роботи можна покласти на українські реалії ведення бізнесу.

Масштабний за тематикою, локаціями проведення, кількістю кіберспеціалістів, представників державних органів, міністерств, відомств, учасників-підприємців, молодих спеціалістів та розробників, представників банків, інвестиційних компаній – це Місяць кібербезпеки в Україні, який вже три роки поспіль відбувся на базі національної ТПП та регіональних ТПП.

У 2021 році ми чекаємо новий Місячник з кібербезпеки і новий форум, підготовка до якого вже почалася. А в журналі –  інформація про учасників та здобутки, які вже є.

Фактично національна Палата через Комітет з електронних комунікацій, Антикризовий центр кібернетичного захисту бізнесу,  регіональні торгово-промислові палати, при підтримці державних органів виконавчої влади в рамках державно-приватної взаємодії, громадянського суспільства виступиє в якості національного координатора проведення Місяця кібербезпеки в Україні.

Читайте докладно у журналі!

Дмитро Патлатюк: «Ми пропонуємо комплексне рішення для замовника з єдиним рівнем якості»

У компанії Omega Telecom географія покриття – вся Україна.

Те, що пропонує Omega Telecom комплексні рішення для замовника з єдиним рівнем якості, яке буде включати в себе і канали зв’язку, і послуги дата-центру, і надання послуг інтернету, надання захисту від інтернет-атак DDoS ​​protection, послуги відеоспостереження та відеоаналітики, – як єдину комплексну робочу систему.

Для замовника це зручно тим, що в разі непрацездатності одного з компонентів або однієї з послуг (а всі ці послуги взаємо-пов’язані між собою), йому не потрібно витрачати зайвий час на усунення неполадок. Йому достатньо зателефонувати до нашого колл-центра, назвати свій id-номер і спеціалісти швидко перевірять документацію по клієнту.

Хоча компанія ще досі молода, рішення її напрямку –  підрозділу Omega Solutions задіяні в роботі транспортних компаній, кар’єрів, видобувних компаній.

У 2019 році один із підрозділів – Omega Solutions, розробив систему моніторингу транспортно-дорожньої ситуації Omega Solutions Trafico. У чому її унікальність? Що являє собою цей апаратно-програмний комплекс? Як Trafico здатна подати оперативний звіт під час чергування підрядних організацій на диспетчерську службу Служби автомобільних доріг за формою затвердженою «Укравтодором»? А чи може Trafico, скажімо, слідкувати  за машинами та механізмами підрядних організацій, що задіяні в експлуатаційному утриманні автомобільних доріг? Як відомо, велика кількість аварій на наших дорого\ах трапляється також через погодні умови… Тому при розробці Trafico, спеціалісти Omega Solutions ми «навчили» її аналізувати погодні умов в різних кліматичних зонах.

Читайте докладно у журналі!

Також у новому випуску BUSINESS PANORAMA ви прочитаєте про новації законодавства для бізнесу у 2021 році. Й мова йде не тільки про РРО й перевірки.

25 років із дня заснування виповнилося молодому вітчизняному виробнику меблів, але вже із солідним досвідом, перемогами та охопленням ринку, компанії ELIO! Засновник і сео Юрій Коростильов розповідає про «внутрішню кухню» підприємства, про сходинки становлення, про вихід на іноземні ринки. «Нині у Києві вже відкрито 2 меблевих шоуруми –  на вулиці Фрунзе, 12 і Бойченка, 5. А в далекому 1995 році кількість працівників починалася з 15 осіб.

Докладно читайте у журналі.

У номері також йдеться про: українські інноваційні розробки у боротьбі з «Ковід», про те, як переборювати синдром емоційного вигорання, де брати натхнення і сили, про переможцій Премії «Кращий експортер року», про новими, нову продукцію, комерційні пропозиції вітчизняних компаній.

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis