укр eng
 

Новини Київської ТПП

Ключові тези підсумкового засідання Президії Київської ТПП у 2020 році

 16 грудня 2020 року відбулось засідання Президії Київської торгово-промислової палати, під час якого вирішили першочергові питання в роботі Палати.

Найголовніші тези по результату засідання:

  • Президія затвердила Стратегію розвитку Київської торгово – промислової палати на 2020 – 2025 роки.
  • Відзвітовано про підсумки фінансово-господарської діяльності Палати в 2020 році.
  • Доповіли про фінансовий план економічних показників діяльності Київської ТПП на 2021 рік.
  • Проінформували про  зміни до тарифів на послуги, що надають структурні підрозділи, та прейскурант на послуги з експертизи товарів Палати.
  • Відзвітували про онлайн-опитування членів Палати, анкетування шодо надання послуг.
  • Прийняли в члени Київської ТПП  4 підприємства:
  1. Товариство з обмеженою відповідальністю «МД ЄВРОТРЕЙД»
  2. Громадська організація «Всеукраїнська Рада Жінок-Фермерів»
  3. ТОВ «ЛЕГАЛ ФОРС» РІ ГРУП
  4. ТОВ «БЕТТЕРФЛАЙ»
  • Затвердили голову Комітету експорту та інвестицій Київської ТПП - Шевченко В.М. – генерального директора ТОВ «ЗАММЛЕР Україна».

«В Україні надзвичайно багатий експортний потенціал і можливості, для залучення інвестицій. В той же час дуже багато проблем та стримуючих факторів. У мене, як у бізнесмена-практика, завжди була позиція, що мені, як власнику бізнесу, не потрібна підтримка держави - тільки б не заважали. Але мушу визнати, що для розвитку бізнесу, для створення інвестиційно привабливої країни, бізнес і держава не можуть йти порізно - нам потрібна, якщо не взаємопідтримка, то спільний вектор і розуміння. Я дуже сподіваюсь, що силами Комітету, завдяки потужному досвіду та рушійній силі Київської торгово-промислової палати ми зможемо цей спільний вектор вибудовувати, об’єднуючи зусилля бізнесу, держави, експертного середовища», - зазначив Віктор Шевченко під час засідання Президії.

Отже, у 2021 Київська торгово-промислова палата приготувала багато нових проектів та ініціатив з метою сприяти економічному та соціальному розвитку Київського регіону, допомагати столичним підприємствам і бізнес-структурам інтегруватися в європейську систему через створення сприятливих умов для підприємницької діяльності в Києві.

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis