укр eng
 

Новини Київської ТПП

16 підприємств стали переможцями у конкурсі «Кращий експортер року»

17 грудня 2020 року в Київській торгово-промисловій палаті відбулось засідання міської комісії по організації та проведенню конкурсу «Кращий експортер року». Засідання проходило в онлайн режимі.

 Конкурс проводився за результатами фінансово-господарської діяльності підприємств за попередній 2019 календарний рік (розпорядження КМДА від 07.08.2015 № 763) Департаментом промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації за участю Київської торгово-промислової палати та Ради директорів підприємств, установ та організацій м.Києва. Мета - мета стимулювання розвитку експортно-орієнтованого виробництва у місті Києві, сприяння підвищенню престижу київських виробників на світовому ринку, збільшення обсягів їхнього експорту, підвищення якості та конкурентоздатності  експортної продукції, робіт і послуг.

Засідання міської комісії відкрив президент Київської ТПП Микола Засульський, який наголосив на важливості проведення конкурсу «Кращий експортер року», особливо в умовах пандемії коронавірусу. «Незважаючи на це, київська промисловість працює й демонструє позитивні результати, треба спільно з КМДА та Радою директорів міста всіляко підтримувати виробників-експортерів», - зауважив Микола Засульський.

Далі засідання вів заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації Анатолій Баган.

За рішенням комісії переможцями визнані 16 київських підприємств, 1 підприємство буде нагороджено за особливі результати діяльності з експорту товарів. Всього в конкурсі  прийняло участь 21 підприємство.

Список переможців:

  1. АТ «Імперіал Тобакко Продакшн Україна», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів»
  2. ПрАТ «ОБОЛОНЬ», Кращий експортер року серед великих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів»
  3.  ПП «ЯРОСЛАВ», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів»
  4.  ТОВ «РІФ-1», Кращий експортер року серед великих підприємств міста Києва в галузі «Текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів»
  5.   Науково-виробниче приватне підприємство «АНЄГ», Кращий експортер року серед малих підприємств міста Києва в галузі «Виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічна діяльність»
  6. ТОВ «Новий Друк», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічна діяльність»
  7. ПП «Руслан і Людмила», Кращий експортер року серед  малих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво хімічних речовин та хімічної продукції»
  8. ТОВ «Пролог Семікор», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво хімічних речовин та хімічної продукції»
  9. ПАТ «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів»
  10. АТ «Фармак», Кращий експортер року серед великих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів»
  11.  ТОВ «АТЕМ ГРУП», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції»
  12. ТОВ «ЛІМ», Кращий експортер року серед малих підприємств міста Києва в галузі «Металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устаткування»
  13. ВАТ «МЕРИДІАН» ім. С.П. Корольова, Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устаткування»
  14.   Казенне підприємство спеціального приладобудування  «Арсенал», Кращий експортер року серед великих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво комп’ютерів, електронної та оптичної продукції»
  15. ТОВ «Науково-виробниче Товариство «ДНІПРО-МТО», Кращий експортер року серед малих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво електричного устаткування»
  16. ПрАТ  «УХЛ – МАШ», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво машин і устаткування»

ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ПАПІР», за особливі результати діяльності з експорту товарів в конкурсі «Кращий експортер року»

 

Переможці конкурсу будуть нагороджені Дипломом та Знаком «Кращий експортер 2019 року». Наразі дата та місце нагородження вирішуються.

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis