укр eng
 

Новини Київської ТПП

Вийшов онлайн-журнал, присвячений Місяцю кібербезпеки в Україні 2020 «The CyberSecurity Review»

Київська торгово-промислова палата – найбільша у системі ТПП в Україні, працюючи у всіх напрямках, пропонує новий інформаційний продукт – онлайн–журнал «The CyberSecurity Review».

Ваша інформація - про кібербезпеку для бізнесу, про нові технічні засоби та рішення, про способи управління та захисту інформації в компанії - завжди в топі та є важливою керівникам і власникам малих, середніх і великих підприємств, викликає підвищений інтерес.  

Можемо сміливо заявити, що електронний журнал The CyberSecurity Review  - це інтерактивний майданчик для розміщення інформації з актуальних питань та її обговорення. Для зручності у номері ми розробили інтерактивний зміст, щоб користувач міг напряму перейти на сторінку статті, яка привернула увагу. У виданні також працюють усі гіперпосилання та QR-коди.

Бажаємо приємного читання!

 Журнал знаходиться за посиланням https://bit.ly/3eIb6Wm

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis