укр eng
 

Новини Київської ТПП

Комітет жінок-підприємниць при КТПП - майданчик для нетворкінгу і просування власного бізнесу

На засіданні Комітету жінок-підприємниць Київської торгово-промислової палати, що відбулось 16 грудня, підбили підсумки, визначили цілі на 2020 рік та обговорили актуальні питання, що турбують жіночий бізнес.

Результатами роботи за 2019 рік поділилась голова Комітету жінок-підприємниць, перший віце-президент Київської ТПП Людмила Сізікова: «Якщо говорити послідовно, то підсумки гарні: нам вдалось привернути увагу до членів КТПП, жінок-власниць і управлінців бізнесу, до жіночого підприємництва і лідерства в цілому, а також безпосередньо до Комітету жінок-підприємниць КТПП, як до майданчика для нетворкінгу і просування власного бізнесу».

На підставі попередньо проведеного анкетування визначили 3 основні питання, що турбують жіночий бізнес – це фінансування, інвестиції, масштабування бізнесу; створення і мотивація команди; обмін досвідом і партнерство, в тому числі з зарубіжними асоціаціями і спілками жінок-підприємниць. Бізнес-леді також турбує нестале законодавство, податки, доступ до новітніх технологій. Цілі Комітету на 2020 рік було визначено з урахуванням цих питань.

На засіданні Комітету традиційно відбулась зустріч зі спеціальним гостем - Олександром Калембетом - підприємцем, бронзовим лідером компанії LR "Healts&Beauty", який зробив змістовну і яскраву презентацію та відповів на питання "Ми безцінні? Скільки коштує наше здоров"я і краса?".

«Українським жінкам багато під силу - і серйозним бізнесом (іноді зовсім не жіночим) успішно керувати, і спільні плани на весь майбутній рік будувати, та такі, що дух захоплює. І навіть без тіні сумніву в тому, що вони будуть успішними і, що особливо важливо для жіночої душі, корисними і екологічними. А ще не звичною для Комітету була тема нашого здоров'я. І знаєте, в цьому питанні теж є відмінне рішення - приділяти здоров'ю увагу і займатися профілактикою, щоб жіночої краси вистачало на виконання всіх наших планів», - поділилася враженнями учасниця заходу Нонна Філімонова.

Жінки-підприємниці, соціальна відповідальність і екологія - це нерозривні поняття. На засіданні Комітету жінок-підприємниць КТПП з презентацією програмної діяльності ГО «Міжнародна екологічна безпека» виступила співголова комітету Валентина Квасова -засновник цієї громадської організації, голова та співзасновник ТОВ «Академія майстрів бізнесу». ГО «Міжнародна екологічна безпека» об’єднує навколо себе соціально свідомих та соціально відповідальних представників різних структур з однією метою – створення екологічно-безпечних умов і популяризації свідомого ставлення громадян до навколишнього середовища.

Наостанок присутні ознайомились із чудовою презентацією і виставкою неймовірних ювелірних виробів від компанії "ZARINA" та почули яскравий натхненний виступ від компанії "BogushTime" про те, як навчитись управляти часом.

Дякуємо усім і до наступних плідних зустрічей!

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis