укр eng
 

Новини Київської ТПП

Побудова спільного бізнесу: німецькі підприємці цікавляться українським ринком

26 листопада Німецько-Українська промислово-торговельна палата організувала візит німецьких підприємців з Федеральної Землі Баден-Вюрттемберг до України. Делегація відвідала Київську торгово-промислову палату, де провела плідні переговори щодо подальшої співпраці.
Мета візиту іноземних гостів – ознайомлення з економічною, політичною ситуацією, а також можливостями ведення бізнесу та створення німецьких виробництв в Україні.

Двостороння зустріч - це ще один крок до співпраці з європейською спільнотою, яка в майбутньому надасть поштовх для створення нових робочих місць, а також сприятиме тіснішій співпраці для зміцнення економіки обох країн.

Представники німецьких підприємств зустрілися із керівниками Київської ТПП та з директором Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу КМДА Вадимом Фіоктістовим. Президент Київської ТПП Микола Засульський розповів про діяльність Палати та про її можливості для побудови спільного бізнесу.

Вадим Фіоктістов привітав гостей та зазначив: «Влада міста зацікавлена у технічному, промисловому та технологічному розвитку. Нам є що запропонувати нашим партнерам і ми відкриті для подальшої плідної співпраці».

Німецька делегація виявила великий інтерес до українських виробничих компаній у галузі машинобудування, виробників компресорів, підприємств, які займаються металообробкою та монтажем, обробкою деталей лиття і напівфабрикатів, збіркою вузлів і повною збіркою, виготовленням деталей, токарною обробкою, фрезеруванням, виробництвом компресорів, помп тощо. Німецькі підприємства шукають партнерів для співпраці серед архітектурних/ інтер'єрних/ інженерних бюро,  виробників деталей для обладнання CNS (столи, шафи, спеціальні конструкції тощо.) Їх цікавить з співпраця з дистриб'юторами, великими споживачами, а також підприємствами харчової промисловості, які зацікавлені в миючих засобах і концепціях очищення, а також фармацевтичні компанії і офіційні органи, що відповідають за реєстрацію лікарських засобів  та експертизу реєстраційних матеріалів.

Члени Київської торгово-промислової палати, що займаються перерахованою діяльністю, отримають всю інформацію про іноземних партнерів та їх контакти для подальшого співробітництва.

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis