укр eng
 

Новини Київської ТПП

Бізнесвумен з Німеччини Корнелія Янель поділилась секретами успіху з жінками-підприємницями

13 листопада у Київській ТПП відбувся воркшоп на тему «На подіумі підприємництва- шлях до успіху» за підтримки Німецько-українського партнерського проекту KVP Ukraine.

Тренером була фахівець з Німеччини  - власниця взуттєвої марки TAPODTS, бізнес-консультант, членкиня Асоціації підприємниць Німеччини - VdU (заступниця голови правління регіональної Асоціації Саксонії), співзасновниця та членкиня мережі підприємств - AVESTA Business Angel Club  - Корнелія Янель.

Жінки-підприємниці через успішний досвід спікера вивчили бізнес-план з іншої точки зору, основи позиціювання підприємства на ринку, нові тендеції та інструменти E-Commerce, а також альтернативні форми фінансування.

По завершенню воркшопа учасниці отримали знання про сучасні європейські тренди, отримали заряд підприємницької енергії та були нагородженні сертифікатом, який підтверджує участь.

Дякуємо всім за участь та слідкуйте за наступними подіями на сайті Центрі бізнес-освіти Київської ТПП http://training-center.kiev.ua/

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis