укр eng
 

Новини Київської ТПП

Сотні студентів, аспірантів та викладачів дізналися про передовий досвід забезпечення кібербезпеки у рамках Всеукраїнського Місячника кібербезпеки

27 вересня Всеукраїнський Місячник кібербезпеки стартував із конференції “День інформаційних технологій та кібербезпеки”, що проходила у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на факультеті комп’ютерних наук та кібернетики.

Сотні студентів, аспірантів та викладачів дізналися про передовий досвід забезпечення кібербезпеки в умовах глобального інформаційного суспільства, обговорили світові тренди освіти та реальні кейси.

Організаторами заходу виступили Торгово-промислова палата України, Київська торгово-промислова палата та компанія Training Center Softprom by ERC.

Роботу конференції урочисто відкрив декан факультету комп'ютерних наук та кібернетики, доктор фізико-математичних наук, професор, член-кореспондент НАН України Анатолій Анасімов. Він підкреслив виняткове значення питань кібергігієни у кіберпросторі та зазначив, що КНУ ім. Т. Шевченка сьогодні є найбільшим центром підготовки фахівців комп'ютерних наук та кібернетики.

Володимир Коляденко, віце-президент Київської ТПП, голова Комітету з електронних комунікацій при ТПП України, голова Антикризового Центру кібернетичного захисту бізнесу при ТПП України виступив з вітальним словом. За його словами, 95% інцидентів в сфері інформаційної безпеки викликані людським фактором, тому обов’язково потрібно дотримуватися кібергігієни та відпрацьовувати навички роботи з цифровими носіями. Він також повідомив присутнім про Всеукраїнський Місячник кібербезпеки та окреслив заходи, які будуть проводитися у його рамках.

Фахові спікери-практики від Training Center Softprom by ERC, громадської спілки Кіберковчег та АТ “Кредобанк” назвали всесвітні тренди у навчанні та сертифікації, розповіли про шахрайства з кредитними картками в сфері E-Commerce, навчили як отримати «своє» на всесвітньому ринку кібербезпеки, а також розіграли цікави призи серед найактивніших студентів.

Захід продемонстрував прогрес серед молоді у зміцненні системи кібербезпеки, розуміння сучасних викликів та зацікавленість у виробленні спільних дій для подальшого зміцнення кібербезпеки.

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis