укр eng
 

Новини Київської ТПП

Місія ТОВ «Арсенал Центр» − постійно доводити: ми найчесніша компанія на ринку

16 серпня відбулася виїзна нарада Київської ТПП на підприємстві ТОВ «Арсенал Центр», яке стало новим членом палати у травні 2019 року.

Промислова група «Арсенал Центр» - найбільша в Україні компанія, що спеціалізується на виробництві покрівельних та фасадних матеріалів з тонколистової сталі, вогнестійких мінераловатних сендвіч-панелей, водостічних систем.

Засновник ТОВ «Арсенал Центр» Віктор Федоров, з метою надання максимального обсягу інформації учасникам виїзної наради, особисто провів детальну презентацію і оглядову екскурсію по київському промисловому майданчику компанії.

Продукція ТОВ «Арсенал Центр» займає більше 15% у своєму сегменті ринку України. «Чесність - наша конкурентна перевага на ринку», - зазначає Віктор Федоров.

 Вибір підприємства в якості місця проведення виїзного заходу Київської ТПП не випадковий. ТОВ «Арсенал Центр» сьогодні - це 11 підприємств у різних регіонах України із загальною площею критих виробничих приміщень більше 70 000 кв. м.

Високий рівень організації виробництва та оснащеність якісним імпортним обладнанням виробництва Італії, Фінляндії та Польщі дозволяють переробляти понад 2000 т рулонної сталі на місяць. Компанія має 40 торгових представництв, власний автопарк, 400 кваліфікованих працівників. Нещодавно відкрито два заводи в Білій Церкві та Умані, закуплено і встановлено нове обладнання. Сумарний обсяг інвестицій за 2017 рік склав понад один мільйон євро.

Підприємство постійно проводить навчання та підвищення кваліфікації своїх співробітників. Компанія активно бере участь в різних виставках, за що нагороджена численними дипломами.

Метою виїзної наради було безпосереднє ознайомлення з процесом виробництва, обговорення існуючих проблем і шляхів їх вирішення. Президент Київської ТПП Микола Засульський розповів про діяльність Палати і зазначив, що Київська торгово-промислова палата - це перш за все комунікаційна платформа для бізнесу, яка допомагає компаніям виходити на зовнішній ринок і дає поради для вирішення проблем на внутрішньому ринку.

Керівники підприємства ТОВ «Арсенал Центр» підготували і передали Київській торгово-промисловій палаті свої побажання від бізнесу до влади. Основний їх меседж - вивести економіку з тіні, щоб українському виробникові було легше чесно працювати. Боротьба з тіньовою економікою повинна початися з тотальної ліквідації конвертаційних центрів.

Для поліпшення оподаткування в Україні пропонується детінізація трудових відносин, оптимізація адміністрування ПДВ, посилення відповідальності за завдану шкоду бізнесу і впровадження податку на виведений капітал.

Спеціально до зустрічі з новим головою Державної митної служби України Максимом Нефьодовим підприємством підготовлено пропозиції, які стосуються спрощення ведення бізнесу, зокрема шляхом скорочення часу митного оформлення та перегляду вартості логістики при експортно-імпортних операціях.

Київська ТПП докладе максимум зусиль для того, щоб всі пропозиції та побажання членів палати було розглянуто владними структурами, що дозволить полегшити роботу українського виробника на внутрішньому і зовнішньому ринках.

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis