укр eng
 

Палата в умовах воєнного стану

Ініціативи, метою яких є підтримка українських компаній-експортерів в умовах війни

Внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» розпочала низку ініціатив, метою яких є підтримка українських компаній-експортерів в умовах війни.

Розділ на сайті Установи «Експорт в умовах війни» містить інформацію, яка допоможе бізнесу адаптуватися до умов війни, успішно існувати, зберегти робочі, розвивати економіку України та знаходити нових партнерів за кордоном з метою збільшення обсягу експорту. Детальніше за посиланням: https://export.gov.ua/business_during_war.

Крім цього, Установа стала ініціатором Міжнародної інформаційної кампанії «DO NOT sponsor murder», метою якої є бойкотування російських та білоруських товарів та послуг, а також заохочення купівлі українських товарів та послуг, або товарів та послуг країн, що виступають проти війни в Україні. Більше інформації як українському та іноземному бізнесу долучитись до ініціативи можна знайти за посиланням: https://business.diia.gov.ua/do-not-sponsor-murder.

Читайте також:Спеціальний дайджест від Комітету сприяння МСБ Київської ТПП: ТОП-20 новин для підприємцівУряд розширив перелік товарів критичного імпортуСпеціальний дайджест від Комітету сприяння МСБ Київської ТПП: ТОП-20 останніх новин воєнного часуСпеціальний дайджест від Комітету сприяння МСБ Київської ТПП: ТОП-20 останніх новин воєнного часуУряд оновив порядок надання держпідтримки бізнесуТОП-20 новин воєнного часуКанада на рік скасовує всі мита на українські товариМінекономіки щодо організації закупівель у період воєнного стануВоєнний стан в Україні: збірка важливої аналітикиУряд спростив порядок оновлення будівельних норм на час дії воєнного стану

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis