укр eng
 

Новини Київської ТПП

Київська торгово-промислова палата відзначає 40-річчя успішної діяльності Миколи Засульського у системі торгово-промислових палат!

Колектив Київської торгово-промислової палати вітає президента організації Миколу Засульського із 40-річчям робочої діяльності у системі торгово-промислових палат України!

Микола Засульський – це Людина з великої літери, основна справа життя якої присвячена роботі в системі Торгово-промислової палати України. Він стояв біля витоків розвитку палатівського руху в Україні, очолюючи Київську ТПП з дня заснування.

За всі ці роки саме під безпосереднім керівництвом Миколи Васильовича, Київська торгово-промислова палата вийшла на рівень однієї з провідних в системі торгово-промислових палат.

 

Із визначною датою привітали керівники Торгово-промислової палати України. Президент Геннадій Чижиков та віце-президенти Михайло Непран і Наталія Забрудська висловили теплі побажання Миколі Васильовичу, подякували за сумлінну працю та вручили подарунки.

Київська торгово-промислова палата - це багаторічні спільні зусилля всіх співробітників організації, ініціатива і підтримка підприємств столичного регіону. Весь колектив Палати любить і поважає свого ініціативного, відповідального та талановитого керівника.

Миколо Васильовичу, Ви внесли значний вклад в розвиток системи торгово-промислових палат, багато в чому визначили її серйозні позиції і авторитет в бізнес-середовищі. Багатий професійний досвід, глибокі знання, воля і цілеспрямованість допомагають Вам з честю вирішувати найважливіші для розвитку підприємництва і процвітання нашої країни завдання.

Щиро бажаємо Вам удачі в досягненні високих цілей, підтримки колег і однодумців, оптимізму та нових звершень! Упевнені у розвитку подальшої плідної співпраці в інтересах бізнесу, попереду ще багато звершень!

Читайте також:Про результати візиту до АТ«Київмедпрепарат»Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis