укр eng
 

Новини Київської ТПП

19 компаній стали новими членами Київської торгово-промислової палати

19 нових підприємств різних секторів економіки поповнили ряди системи торгово-промислової палати. Рішення про вступ було прийнято на засіданні Президії Київської ТПП, що відбулось 25 лютого 2021 року.

Нові компанії демонструють майже весь зріз економіки України – це і будівництво, бухгалтерський облік, надання онлайн-ваучерів, діяльність у сфері інновацій аквакультури, виробництво кондитерських виробів, екологічна адвокація бізнесу, консалтинг, підтримка інвесторів, вирощування креветок, торгівля відходами, металами, винами, будівельними матеріалами, аксесуарами для вогнепальної зброї та багато іншого. Це означає, що членом Київської торгово-промислової палати може стати будь-яка компанія, незалежно від виду діяльності. Ми надаємо практичну допомогу та стоїмо на захисті інтересів підприємств усіх форм власності.

Вітаємо у складі Київської торгово-промислової палати та Торгово-промислової палати України такі компанії:

  1. ПрАТ «Метробуд» - будівництво транспортних споруд, у т. ч. мостів, шляхопроводів, переходів, тунелів та метрополітенів.
  2. Товариство з обмеженою відповідальністю «Джі Пі Ей Україна» - діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту.
  3. Товариство з обмеженою відповідальністю «Екосвіт Рециклінг» - оптова торгівля відходами та брухтом; металами та металевими рудами.
  4. Товариство з обмеженою відповідальністю «46 Паралель Вайн Груп» - оптова торгівля марочними тихими та ігристими винами.
  5. Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛАБСЕЙЛ» - надання онлайн-ваучерів на медичні послуги за суттєвими знижками, благодійність.
  6. Товариство з обмеженою відповідальністю «КРЕПФАСАД» - гуртова торгівля будівельними матеріалами, логістичні, експедиторські та митні послуги.
  7. Товариство з обмеженою відповідальністю «Чела Україна» - сервісна компанія, що надає повний спектр послуг з клінінгу, дезінфекції та ПЕСТ контролю.
  8. Товариство з обмеженою відповідальністю «Велес», ТМ «Колоніст» - виробництво виноградних вин.
  9. Товариство з обмеженою відповідальністю «Ентерпрайз Текнолоджіз» - оптова та роздрібна торгівля обладнанням, приладами та інструментами для телекомунікацій. 
  10. Товариство з обмеженою відповідальністю "ПОДАВАЧ” - виготовлення аксесуарів для вогнепальної зброї.
  11. Товариство з обмеженою відповідальністю «АКВАФЕРМА ТИЛІГУЛ» - вирощування та продаж свіжої охолодженої креветки, посадкового матеріалу креветки, іншої продукції аквакультури.
  12. Товариство з обмеженою відповідальністю «ІННОВАЦІЙНІ АГРО-ТЕХНОЛОГІЇ» - діяльність у сфері інновацій аквакультури: ТЕО, проектування, будівництво, консультації.
  13. Товариство з обмеженою відповідальністю "Розумний Дім" - продаж, проектування, монтаж нагрівальних електричних систем (тепла підлога, антиобмерзання, сніготанення, промислового обігріву, систем проти протікання води, систем блискавкозахисту та заземлення).
  14. Товариство з обмеженою відповідальністю «Перша Юридична» - комплексна підтримка інвесторів: надання широкого спектру юридичних, бухгалтерських, кадрових послуг, починаючи від вступної консультації та вирішення організаційних питань для старту бізнесу і закінчуючи комплексним супроводженням господарської діяльності.
  15. Товариство з обмеженою відповідальністю «ШОКОЛАДОФФ» - виробництво кондитерських виробів (цукерки, снеки, шоколад, сухофрукти, морозиво).
  16. Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕНВІМОНІТОР» - надає інжинірингові послуги з моніторингу якості повітря та води, пило- та шумозахисних конструкцій, інтелектуальних систем освітлення.
  17. Товариство з обмеженою відповідальністю «Еко-Адвокація» - юридичні послуги в екологічній адвокації бізнесу.
  18. Фізична особа-підприємець Лежаніна Вікторія Володимирівна - консультаційні послуги з: психології, коучингу та психотерапії.
  19. Товариство з обмеженою відповідальністю «БІВІАЙ ГРУП» - комплексне будівельне проектування.

Свої членські квитки та реєстраційні свідоцтва компанії отримають у індивідуальному порядку, зважаючи на карантинні норми.

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis