укр eng
 

Новини Київської ТПП

Вітаємо випускників тренінг курсу EUREM Європейський ЕнергоМенеджер!

Центр бізнес-освіти Київської ТПП вже декілька років успішно співпрацює з Німецьким Бюро міжнародного співробітництва (GIZ GmbH.), що діє у співпраці з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України на замовлення Федерального міністерства економічного розвитку та співробітництва Німеччини (BMZ).

У рамках проєкту Energy Efficiency and Climate Projects, GIZ GmbH. підтримує тренінг курс EUREM Європейський ЕнергоМенеджер в Україні.

«EUREM – унікальна можливість для компаній навчитися заощаджувати енергетичні та фінансові ресурси. Водночас, цей курс дає розуміння європейських стандартів, готуючи підприємства до роботи на міжнародному конкурентному ринку» - зазначає пан Рікардо Кюльхайм, Директор проєкту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», GIZ GmbH.

«Київська ТПП прагне зміцнювати вітчизняний бізнес, тому залучення міжнародного проєкту EUREM є пріоритетом нашого стратегічного розвитку» - відзначив пан Володимир Коляденко, Віце президент КТПП.

27 січня 2021 року успішно закінчився черговий (вже четвертий) тренінг курс EUREM. Ще вісім представників українських компаній долучилися до міжнародної сертифікованої мережі EUREM. Особливістю цього курсу стало те, що вперше в історії тренінг курс був проведений повністю онлайн!

Кожен з учасників тренінг курсу EUREM не тільки отримав систематизовані теоретичні знання, а й розробив енергоефективний проєкт для власного виробництва, завдяки реалізації якого компанія отримає суттєву економію коштів, зможе знизити шкідливі викиди в атмосферу, зберегти електроенергію, зменшити вплив на навколишнє середовище та, з рештою, стати більш конкурентоспроможною на вітчизняному та європейському ринках.

Вітаємо з успішним закінченням курсу EUREM пані Ольгу Кунтиш, ТОВ Атілос; пана Олексія Сафонова, ТОВ Лекстатус Груп; пана Олександра Бута, ТОВ Сансей Енерджі; пана Олега Корнійчука, ТОВ Житомирський Маслозавод; пані Олену Тутову Екологічні Системи, пана Розена Павла, Дніпровський металургійний завод; пана Івана Барбова ТОВ Шабо, пані Ганну Рубанову, ТОВ Енергозбереження Волинь!

Дякуємо сертифікованим тренерам EUREM Анатолію Чернявському, Артемау Саф’янцу, Юлії Шишко та Олексію Пилипенко

Якщо Вас зацікавила можливість навчання на курсі EUREM, отримання теоретичних та практичних знань енергетичного менеджменту, міжнародного сертифікату EUREM та долучення до спільноти європейських енергоменеджерів, звертайтеся до координатора проєкту Олександра Синенка за ел. поштою seminar@kcci.org.ua

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis