укр eng
 

Новини Київської ТПП

Комітет підтримки експорту та інвестицій: подальші кроки задля просування експортного потенціалу

Віце-президент Київської ТПП Володимир Коляденко та Віктор Шевченко –  голова Комітету підтримки експорту та інвестицій при Київській ТПП, співвласник та генеральний директор групи логістичних компаній «ZAMMLER» зустрілись із заступником Міністра закордонних справ України Дмитром Сеніком з метою визначити подальші кроки двостороннього співробітництва.

Під час переговорів було презентовано діяльність Комітету підтримки експорту та інвестицій при Київській торгово-промисловій палаті та його стратегію роботи. Вирішено продовжувати співпрацю з Радою експортерів та інвесторів МЗС України та опрацювати анкету-опитування для експортерів, яка буде розіслана не лише членам Комітету, а й іншим експортоорієнтованим компаніям, що входять до складу Київської ТПП.

Варто нагадати, нещодавно Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україна у 2021 році має намір посилити свою присутність на Африканському континенті. У зв’язку з цим, сторони домовились координувати діяльність по підготовці участі українських експортерів на виставці, що очікується у квітні 2021 року в Туреччині та є «вікном» до Африки.

Сподіваємось на плідну співпрацю та результати, які стануть внеском у розкриття та просування експортного потенціалу українського бізнесу по всьому світу.

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis