укр eng
 

Новини Київської ТПП

Допомога землякам “всупереч випробуванню”

“Всупереч випробуванню” - під таким заголовком у часописі “Отчий поріг” вийшла стаття про благодійну допомогу Новгород-Сіверщині. На початку серпня президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський, який по сумісництву є головою Новгород-Сіверського відділення Чернігівського земляцтва, відгукнувся на прохання щодо гуманітарної допомоги закладам, які найбільше її потребують. Реалізували гуманітарну місію спільно з керівником Благодійного фонду «Серце до серця» Леонідом Соколовим.

Новгород-Сіверське відділення традиційно багато уваги приділяє відродженню культурної спадщини рідного краю, спадкоємності поколінь і розвитку духовності. Не раз відділення надавало допомогу місту і селам району. Галина Кокта - заступник голови Новгород Сіверського відділення на сторінках видання “Отчий поріг” Товариства “Чернігівське земляцтво” з теплом згадала про цю подію:

 

“На уявному знамені нашого земляцтва з перших днів його життя сяють карбовані слова далеко не риторичного запитання: а що ти зробив для своєї малої батьківщини, чи й досі залишається вона в твоєму серці? І навіть побіжний перелік благодійних заходів наших низових об'єднань складає солідні списки. 

Не пасуть задніх у цьому благородному пориванні й члени Новгород-Сіверського осередку земляцтва, вони продовжують систематичну, конкретну допомогу рідній стороні, не зважаючи на коронавірус. Адже земляки, що усім серцем віддані рідній землі, не забувають про малу батьківщину, де б вони не були, ким би не стали”.


Нижче можна ознайомитись із статтею:

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis