укр eng
 

Новини Київської ТПП

17 київських компаній отримали нагороди «Кращий експортер року»

На ринках зарубіжних країн все більше з’являється київська продукція. Кращих виробників-експортерів нагородили на урочистій церемонії в Київській торгово-промисловій палаті.

 «Біля 1200 підприємств та організацій міста Києва експортували продукцію до 218 країн світу на суму майже 29 млрд доларів. Тобто Київ – це не тільки фінансовий, політичний й аналітичний центр, але й місто з потужним промисловим, торговельним, індустріальним потенціалом», - підкреслив Микола Засульський, президент Київської торгово-промислової палати, який привітав переможців.  

Конкурс «Кращий експортер року», який щорічно проводить Департамент промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації, Київська торгово-промислова палата та Рада директорів підприємств, установ та організацій м.Києва, традиційно є своєрідним підсумком роботи столичних компаній на зарубіжних ринках. Це відзнака потужності столичних підприємств, засвідчення їхнього вагомого внеску у розвиток економіки міста Києва.

 Переможці визначалися за показниками приросту обсягів експорту, питомої ваги експортної продукції у загальному валовому продукті підприємства, питомої ваги на кожного працюючого на підприємстві, участі у міжнародних виставках та форумах за попередній 2019 рік.

Олександр Харченко, заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, зазначив, що столичний бізнес для влади є надзвичайно важливим. «Ми, як адміністрація міста, намагаємося спростити життя під час сьогоднішньої складної ситуації, пов’язаної з пандемією коронавірусу. Протягом цього поточного року КМДА ухвалила найбільший комплекс заходів із усіх місцевих органів влади, спрямованих на підтримку малого, середнього і великого бізнесу. Ми завжди відкриті до конкретних пропозицій», - повідомив Олександр Харченко. Він наголосив, що  Київська торгово-промислова палата та Рада директорів та установ міста Києва є лобістами, які можуть безпосередньо на рівні з керівництвами профільних департаментів допомагати вирішувати питання, які знаходяться в компетенції міської ради.

Для Торгово-промислової палати України експорт – один з головних напрямів роботи. Президент ТПП України Геннадій Чижиков зауважив: «З більш ніж 8 тисяч наших членів, 80% - це експортери. Тому допомога нашим підприємствам у виході на іноземні ринки дуже важлива. Ми цінуємо роботу, яку проводить Київська торгово-промислова палата разом з Київською міською державною адміністрацією задля нарощування експорту київських підприємств. Ваша діяльність значуща для всієї країни!».

Переможці конкурсу отримали диплом «Кращий експортер року», а також право використання спеціального знаку  для маркування продукції та у своїх рекламних і презентаційних матеріалах.

Нагадуємо, переможцями стали: 

  1. АТ «Імперіал Тобакко Продакшн Україна», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів»
  2. ПрАТ «ОБОЛОНЬ»Кращий експортер року серед великих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів»
  3.  ПП «ЯРОСЛАВ», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів»
  4.  ТОВ «РІФ-1», Кращий експортер року серед великих підприємств міста Києва в галузі «Текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів»
  5.   Науково-виробниче приватне підприємство «АНЄГ», Кращий експортер року серед малих підприємств міста Києва в галузі «Виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічна діяльність»
  6. ТОВ «Новий Друк», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічна діяльність»
  7. ПП «Руслан і Людмила»Кращий експортер року серед  малих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво хімічних речовин та хімічної продукції»
  8. ТОВ «Пролог Семікор», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво хімічних речовин та хімічної продукції»
  9. ПАТ «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів»
  10. АТ «Фармак», Кращий експортер року серед великих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів»
  11.  ТОВ «АТЕМ ГРУП», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції»
  12. ТОВ «ЛІМ», Кращий експортер року серед малих підприємств міста Києва в галузі «Металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устаткування»
  13. ВАТ «МЕРИДІАН» ім. С.П. Корольова, Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устаткування»
  14.   Казенне підприємство спеціального приладобудування  «Арсенал», Кращий експортер року серед великих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво комп’ютерів, електронної та оптичної продукції»
  15. ТОВ «Науково-виробниче Товариство «ДНІПРО-МТО», Кращий експортер року серед малих підприємств міста Києва в галузі «Виробництво електричного устаткування»
  16. ПрАТ  «УХЛ – МАШ», Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виробництво машин і устаткування»

ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ПАПІР»за особливі результати діяльності з експорту товарів в конкурсі «Кращий експортер року»

Читайте також:Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловостіЗапрошуємо Вас взяти участь в онлайн-конференції "Проблеми теплофізики та теплоенергетики"Відзначили видатних лідерів та фахівців харчової промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis