укр eng
 

Новини Київської ТПП

Київська торгово-промислова палата заручилася підтримкою Ради експортерів та інвесторів МЗС України

Київська торгово-промислова палата активно просуває український експорт. За рекомендацією та сприяння Київської ТПП, ТОВ «Центр підтримки експорту КТПП», ТОВ «ЗАММЛЕР Україна», ПрАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» ввійшли до складу Ради експортерів та інвесторів (РЕІ) при МЗС України, що відкриває нові можливості для просування української продукції.

24 грудня віце-президент Київської торгово-промислової палати Володимир Коляденко зустрівся із заступником міністра закордонних справ МЗС України Дмитром Сеніком з питань спільної взаємодії Київської торгово-промислової палати та Міністерства. Під час переговорів було прийнято рішення про розробку спільної анкети для експортерів, а на основі її відповідей буде розроблена подальша стратегія роботи спільно з Радою експортерів та імпортерів.

РЕІ, в свою чергу, з допомогою можливостей закордонних дипломатичних установ, забезпечить сприяння у просуванні продукції за кордоном, пошуку партнерів, розповсюдженні інформації про продукцію українських виробників; сприяння в організації та участі у виставкових заходах та форумах за кордоном; інформування про пропозиції іноземних компаній, виставки, форуми, бізнес заходи тощо.

Київська торгово-промислова палата також спільно з Радою експортерів та інвесторів працює над створенням каталогу експортерів спеціально до виставки Gulfood-2021 - однієї з найвпливовіших міжнародних спеціалізованих виставок продуктів харчування та напоїв у світі, що відбудеться у лютому.

Рада експортерів та інвесторів -  нараховує понад 300 компаній та створена з метою дипломатичної підтримки вітчизняних експортерів, розширення географії ринків збуту та забезпечення галузевої диверсифікації вітчизняного експорту.

У рамках РЕІ на постійній основі здійснюється моніторинг та оперативне інформування національних виробників стосовно потенційних можливостей розширення української присутності на світових ринках, зацікавленості іноземних компаній у налагодженні контактів з вітчизняними партнерами.

При цьому одним із ключових завдань роботи РЕІ є сприяння участі українських підприємств і компаній у тендерах та конкурсах, реалізації інфраструктурних та інвестиційних проектів за кордоном, участі у виставкових заходах та форумах. В цьому плані, закордонні дипломатичні установи України в рамках роботи РЕІ забезпечують необхідний інформаційний супровід участі вітчизняних компаній в міжнародних проектах.

Читайте також:Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловостіЗапрошуємо Вас взяти участь в онлайн-конференції "Проблеми теплофізики та теплоенергетики"Відзначили видатних лідерів та фахівців харчової промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis