укр eng
 

Новини Київської ТПП

Система торгово-промислових палат підвела результати за рік та окреслила плани на майбутнє

17 грудня в ТПП України відбулось третє, заключне у 2020 році, засідання Президії ТПП України, під час якого підбили підсумки роботи системи торгово-промислових палат в Україні за рік.

Члени Президії ТПП України ухвалили плани на 2021 рік, які стосуються внутрішнього функціонування ТПП України, зокрема, економічного і соціального розвитку Палати та особливостей проведення масових заходів в умовах карантинних обмежень у наступному році.

Перед членами Президії виступив президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський, який доповів про останні ініціативи Палати. Серед них – пілотний проект програмного продукту “База даних членів КТПП палати та її партнерів”.  Основне завдання Програми – удосконалення організації взаємодії з членами палати та обліку роботи з ними. Це сучасна автоматизована клієнтська програма, яка спрощує організаційні моменти взаємодії з членами палати та іншими юрособами. Програма надає можливість на високому організаційному рівні забезпечувати:

  • формування реєстру членів палати, кандидатів на членство та її партнерів  
  • актуалізувати різноманітну інформацію про членів палати
  • здійснювати пошукові операції
  • оперативно формувати списки підприємств за необхідними критеріями,
  • надсилати електронні повідомлення та документи.
  • формувати реєстр взаємодії ТПП з підприємствами (надання платних та безоплатних послуг, участь у заходах тощо)
  • мінімізувати технічні помилки (людських фактор)
  • здійснювати контроль за надходженням коштів (членські внески та послуги) та їх аналіз

Це дуже зручний інструмент для швидкої і якісної роботи з величезними масивами інформації.

Президія ТПП України схвалила проект бази даних членів КТПП та вирішила на її основі розробити загальну базу даних членів Торгово-промислової палати України.

Микола Засульський доповів про проведене  анонімне анкетне опитування серед членів Палати щодо діяльності Київської торгово-промислової палати та інших актуальних питань. Дослідження було спрямовано на виявлення проблемних зон в роботі Київської ТПП та наявність проблемних питань у членів Палати. Для фіксації відповідей респондентів застосовувалась електронна анкета, яка особисто заповнювалася респондентом. Отримані результати будуть використані в якості пропозицій до плану робіт Палати та під час формування Стратегії розвитку Київської ТПП до 2025 року.

Звіт за результатами проведеного анкетного опитування серед членів Київської ТПП

Президія ТПП України запропонувала продовжувати таку практику опитування підприємців для регіональних палат, адже це є найкращим показником діяльності роботи всієї системи торгово-промислових палат.

Крім цього, були розглянуті питання діяльності комітетів при ТПП України та участі в імплементації проєкту EEN (Enterprise Europe Network) на території України з 2022 року.

Що стосується міжнародної співпраці, на засіданні було призначено представників ТПП України за кордоном: пані Діану Добрій в Австрії, пана Анара Гулієва в Азербайджані, пана Віталія Пушкіна в Гамбії, пана Олександра Петрова в Латвії та пана Ярослава Кошелєва в Республіці Філіппіни. Значну увагу було приділено питанню діяльності двосторонніх ділових рад і активізації участі вітчизняних підприємців у їх роботі.

Загалом за цей рік, незважаючи на карантинні умови, система ТПП має позитивну динаміку роботи. Ми пристосувалися до викликів сьогодення, перетворивши їх на нові можливості. 

У наступному році ТПП України і надалі вибудовуватиме свою роботу системно і далекоглядно, щоб підтримувати український бізнес, особливо у такі складні часи. 

Читайте також:Київська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis