укр eng
 

Новини Київської ТПП

Не словом, а ділом

На днях у Київський госпіталь доставили бійців, які підірвалися на вибуховому пристрої, серед них є воїни з ампутацією.  

«Незважаючи на перемир'я, воїнів у госпіталях багато - з пораненнями, з важкими хворобами. Списані бійці, без групи інвалідності лікуються тільки за свій рахунок, - повідомила волонтерка Наталія Юсупова, яка просить допомоги у небайдужих. - Спасибі всім хто допомагає, війна не закінчена, робимо що можемо. Потреби все ті ж, ліки, допомога онко хворим, соки, йогурти, м'ясне, фрукти, футболки, спортивні костюми в Госпіталь».

Київська торгово-промислова палата вкотре відгукнулась на прохання про допомогу та забезпечила поранених бійців необхідними продуктами харчування.

Читайте також:Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловостіЗапрошуємо Вас взяти участь в онлайн-конференції "Проблеми теплофізики та теплоенергетики"Відзначили видатних лідерів та фахівців харчової промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis