укр eng
 

Новини Київської ТПП

Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стану

15 лютого 2024 року, у відповідь на різноманітні загрози та ризики, що стоять перед українським підприємництвом у зв'язку з санкційними обмеженнями та військовим станом, Київська Торгово-промислова палата провела важливе засідання на тему. Читати більше....

Запрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесу

Тема дискусії обумовлена непоодинокими випадками прецедентів у ході виконання підприємцями зовнішньо-економічних контрактів.

Комітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.

Цією статтею ми маємо на меті проінформувати Вас про ті новели законодавства, які з’явились за цей час і вже діють та впливають на долі людей. Про це свідчить як практика правоохоронних органів, так і практика адвокатів нашого адвокатського об’єднання. І тому, про ці законодавчі нововведення важливо, на наш погляд, знати кожній людині, кожному громадянину.

Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну

Нові склади злочинів та зміни в існуючі внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну, які регламентують відповідальність юридичних та фізичних осіб за можливі умисні дії, спрямовані на допомогу державі-агресору тощо.

Комітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!

Київська торгово-промислова палата, найбільша регіональна палата в Україні, яка обʼєднує понад тисяча підприємств, провела 11 січня перше в 2024 році засідання Комітету жінок-підприємниць.

Страйк - це форс-мажор!

Все про страйк польських перевізників, блокування пунктів пропуску та засвідчення форс-мажорних обставин.

"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Київська торгово-промислова палата запрошує відвідати засідання Комітету сприяння малому та середньому бізнесу!

Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Запрошуємо Вас приєднатися до спільного засідання Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості, яке відбудеться 9 листопада 2023року о 14:00 в Київській торгово-промисловій палаті.

Запрошуємо Вас взяти участь в онлайн-конференції "Проблеми теплофізики та теплоенергетики"

Тематика конференції буде корисною для підприємств, які займаються проблемами енергетики, виробництвом котельного устаткування, переробкою сільгосппродукції. 

Відзначили видатних лідерів та фахівців харчової промисловості

19 жовтня 2023 р. Київська торгово-промислова палата у співпраці з Українським союзом промисловців та Київською міською державною адміністрацією провела важливу подію, присвячену відзначенню видатних лідерів та висококваліфікованих фахівців харчової промисловості. 

1 2 3 ... 26

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis