укр eng
 

Новини Київської ТПП

Київській торгово-промисловій палаті виповнилося 25 років з дня заснування!

Це більше тисячі успішних підприємств і організацій, сотні працівників, клієнтів та партнерів, які допомагали створювати нас. За ці 25 років, починаючи із заснування організації, її розвитку, відносин із членами, клієнтами, партнерами, Київська торгово-промислова палата, як і наша країна, переживала різні часи.

Всі 25 років найважливішим пріоритетним завданням для нас завжди залишалося створення потужної ділової регіональної структури для підтримки та відстоювання інтересів бізнесу, сприяння ділового партнерства і взаємовигідної співпраці  з нашими членами. Головна мета – бути затребуваними і корисними для бізнесу в ролі надійного партнера. І все це ми робили й робимо відкрито та чесно. Завдяки цьому нам вдалося згуртувати навколо себе десятки тисяч людей.

Цінність для нас — це люди! Люди, які працювали й працюють у нас, та люди, з якими працюємо ми.

Без вас, наших членів та партнерів, навряд чи можна було б досягти успіху. Великого, міцного, стабільного. Саме завдяки вашій партнерській довірі й підтримці можливий і наш подальший розвиток. Навіть у кризові часи. І ювілей Палати по праву можна вважати ювілеєм наших численних партнерів.

Ваші довіра та рекомендації — наш головний і безцінний капітал. І це величезна відповідальність. Відповідальність жити та працювати чесно й прозоро.

Тому ми щиро вдячні кожному, хто підтримує нас, хто допомагає розвиватися нам, хто будує своє майбутнє разом із нами.

І нехай наше життя й робота завжди будуть ефективними та радісними! А це робить щасливим кожного з нас, наші компанії, наше місто і країну!

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis