укр eng
 

Новини Київської ТПП

Вітаємо Геннадія Чижикова з переобранням на посаді президента Торгово-промислової палати України!

З‘їзд Торгово-промислової палати України, який відбувся 19 травня у режимі відеоконференції, переобрав Геннадія Чижикова президентом організації на наступний 5-річний термін. Таке рішення було ухвалено одноголосно 91 членом новообраної Ради Торгово-промислової палати України, до якої увійшли керівники підприємств, актив регіональних торгово-промислових палат.

"Торгово-промислова палата України має найбільшу регіональну та міжнародну присутність серед організацій, які представляють інтереси українського бізнесу. ТПП має великий потенціал для розвитку. Кілька поколінь підприємств стали успішними, а їхній бізнес процвітає завдяки вкладу системи торгово-промислових палат", – сказав президент ТПП України Геннадій Чижиков.

Делегати затвердили місію організації: створення умов для розвитку бізнесу, відкриття нових ринків для українського експорту, сприяння інтеграції українського бізнесу у світову економіку.

Торгово-промислова палата України об‘єднує понад 8 тисяч українських підприємств, які забезпечують надходження 70% експортної виручки України. Система ТПП об‘єднує 25 регіональних палат, має представництва у 55 країнах на 5 континентах.

Свої вітання делегатам з’їзду ТПП України передали президент України, міжнародні та національні партнери – керівники Європалати, Всесвітньої федерації палат, Американської торгової палати, Європейської бізнес-асоціації, бізнес-омбудсмен, посольства Аргентини, Хорватії, Чехії, В’єтнаму та інші.

"Ваша робота заслуговує на велику повагу, адже підтримка національних товаровиробників, просування українських товарів і послуг на зовнішні ринки, участь у міжнародних виставково-ярмаркових заходах гідно представляють нашу країну у світі. Упевнений, що співробітництво між державними органами влади та Торгово-промисловою палатою України й надалі сприятиме ефективному втіленню наших спільних планів щодо розвитку національної економіки", – відзначив у вітальному листі на адресу ТПП України президент України Володимир Зеленський.

Делегатів з'їзду також привітав голова Верховної Ради України та Прем'єр-міністр України

Шановний Геннадію Дмитровичу! У таку приємну мить колектив Київської торгово-промислової палати висловлює вам щиру повагу і радіє разом з вами! За час роботи на посаді Президента Торгово-промислової палати Ви здобули велику шану й незаперечний авторитет як у колег, так й в українських та іноземних бізнес-партнерів, які вважають Вас сильним лідером і мудрим керівником. Стояти на чолі великої організації – тонке мистецтво і щоденна складна робота

Завдяки Вам Торгово-промислова палата України щорічно набуває все більшу значущість в створенні сприятливого ділового середовища в країні, забезпеченні конструктивної взаємодії підприємництва і влади, зміцненні міжнародних торгово-економічних зв’язків. Сьогодні система ТПП – це потужна ділова асоціація, важлива складова економічного життя країни, один з ефективних важелів її розбудови.

Тож хай притаманний Вам професіоналізм, життєвий досвід, талант керівника і організатора й надалі сприятимуть розвитку та удосконаленню Торгово-промислової палати! Міцного здоров'я, благополуччя, миру, добра, щастя!

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis