укр eng
 

Новини Київської ТПП

Україна на Gulfood-2020 виступає як експортний бренд з національним продуктом

Україна вже 7 рік поспіль презентує свою продукцію на міжнародній продуктовій виставці Gulfood, що проходить в м. Дубай (ОАЕ) 16 — 20 лютого 2020 року. На національному стенді, організованим Київською торгово-промисловою палатою спільно з Центром підтримки експорту КТПП, представлені 33 компанії-виробники.

“Україна на Gulfood вражає, — підкреслив Тарас Качка, заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, який взяв участь у відкритті стенду. — Торгувати, щоб нагодувати світ — це про нас”.

Протягом вже 7 років Київська ТПП виступає організатором національних українських стендів. Цього року на павільйоні площею 252 м2 представлені 33 провідні українські компанії агропромислового сектору, а також близько 70 учасників ділового візиту. 

 Провів церемонію відкриття української експозиції Володимир Коляденко – віце-президент Київської ТПП. Національний стенд також відвідали Юрій Полурез - Надзвичайний і Повноважний Посол України в ОАЕ, Аліна Шишкіна - директор департаменту взаємодії з експортерами та просування експорту Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, висловивши підтримку та гордість за країну і за кожного українського виробника на Gulfood 2020. Кращі компанії-експортери національного стенду були нагороджені спеціальними дипломами від Київської ТПП. З кожною компанією були проведені переговори.  

"За 7 років регулярного представлення компаній на національному стенді ми еволюціонуємо разом з українськими експортерами. Україна на Gulfood виступає великим брендом. Впізнаваність України як експортного бренду з національним продуктом – це важливо", – ділиться враженнями Ірина Зеленіна, директорка Центру підтримки експорту КТПП.

 Найбільша міжнародна продуктова виставка Gulfood у 2020 році відзначає свою срібну річницю, об'єднавши виробників харчової індустрії з 6 континентів. Відвідувачі відчувають трансформацію у всіх галузях продуктів, представлених на Gulfood, що спонукатиме виробників переосмислити свій підхід до виробництва. За спостереженнями з виставки, натуральні інгредієнти, зниження кількості цукру у продуктах, акцент на екологічності пакування, прозорість у маркуванні, будуть основними пріоритетами сектору промисловості Food&Beverage (F&B) у найближчі роки.

Gulfood 2020 року - найбільша і найвпливовіша в світі щорічна виставка харчової промисловості й виробництва напоїв, з найбільшою кількістю відвідувачів, експонентів і бізнес-операцій, проведених протягом чотирьох днів виставки. Участь беруть сотні фахівців компаній-виробників халяльної продукції з 50 країн світу. Глобальна присутність на виставці Gulfood підтверджена 120 офіційними національними павільйонами.

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis