укр eng
 

Новини Київської ТПП

Прапор Київської торгово-промислової палати замайорів на Говерлі в День Незалежності

Сходження на найвищу гору України в День Незалежності - популярна атракція серед затятих патріотів. Підкорити 2061 метр українського карпатського дива, подолавши круті гірські стежки, по яких піднімалися покоління видатних українців, варто заради неймовірних пейзажів.

Президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський з велосипедом подолав понад півсотні кілометрів гірських стежок, хребтів, лісових нетрів. Маршрут виявився не лише мальовничим, а й повним випробувань. Одним з них стала погода, яка у горах доволі примхлива. Проте ніщо йому в День Незалежності не завадило підняти прапор Київської торгово-промислової палати на самісінькій вершині Карпат та заспівати разом з іншими туристами гімн України.

Окрім Говерли, Микола Засульський піднявся на гору Петрос - передостанню вершину на відомому Чорногорському хребті, одну із шести українських двотисячників з висотою 2020 метрів. Схили гори з одного боку дуже круті, з іншого - урвисті. Петрос називають однією з найкрасивіших гір Карпат. Там немає стільки туристів, як на Говерлі, незважаючи на те, що це сусідні вершини. Однак прапор Київської ТПП замайорів і там.

Похід на найвищі вершини Українських Карпат Говерлу і Петрос - це прекрасна можливість за невеликий відрізок часу дивуватися приголомшливими видами гірських масивів, вікових хвойних лісів, субальпійських лугів, швидких річок з висоти хмар. Сходження на вершини Карпат в День незалежності – це символічна традиція, яка дарує  можливість милуватися панорамами, що в поєднанні з фізичними навантаженнями, відновлює сили для подальших досягнень!

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis