укр eng
 

Новини Київської ТПП

Південно-Африканська Республіка чекає пропозицій від українських експортерів

14 серпня відбулась робоча зустріч із новопризначеним Надзвичайним та Повноважним Послом Південно-Африканської Республіки в Україні паном Андре Йоганнесом Гроеневальдом.

Було обговорено низку питань, пов’язаних з налагодженням ділових контактів між представниками бізнесу Київщини та ПАР, а також представлені пропозиції про перспективи та напрямки подальшої співпраці.
Президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський ознайомив поважного гостя з роботою палати та надав інформаційно-презентаційні матеріали про членів Київської ТПП.


«Розвиток економічних відносин з ПАР є одним з пріоритетних напрямків зовнішньої політики України в Африці. Південно-Африканська Республіка - безсумнівний економічний лідер Африканського континенту. Достатньо зазначити, що на ПАР припадає біля половини всього промислового виробництва усіх країн Африки. Проте, співпраця з українськими підприємствами досі не набула системного характеру», - повідомив Микола Засульський.

Посол зазначив, що Південно-Африканська Республіка цікавиться українським машинобудуванням, агротрейдерами, експортом з України зерна і зернових виробів, олії, масла та горіхів. Ще одним пріоритетним напрямком співпраці є двосторонній туризм, адже ПАР відвідує до 10 млн туристів щорічно.

Пан Андре Гроеневальд відзначив важливість енергетичної складової двостороннього економічного співробітництва, у контексті відновлення поставок вугілля в Україну, а також спільних зусиль для залучення інвестицій для розвитку інфраструктури в Україні.

Сторони домовилися про організацію спільних заходів для посилення співпраці з Південно-Африканською Республікою. Адже за словами Надзвичайного та Поважного Посла Південно-Африканської Республіки в Україні, ПАР чекає пропозицій від  українських експортерів.

Читайте також:Семінар комітету МСБ: Новий закон про мобілізацію: зміни та новації про які має знати бізнесКиївська торгово-промислова палата відвідала унікального члена-виробника еко-косметикиШанс заявити про себе: долучайся до конкурсу «Столичний стандарт якості»!Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis