укр eng
 

Новини Київської ТПП

Київська ТПП сприяє поглибленню українсько-малазійських бізнес-відносин

14 серпня у Київській ТПП відбулась робоча зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Малайзії в Україні паном Дато Раджа Реза Раджа Заіб Шахом. Під час зустрічі були обговорені питання щодо стану і перспектив поглиблення двостороннього співробітництва між діловими колами України та  Малайзії.

«Дружні відносини між Київською торгово-промисловою палатою та Малайзією мають давню історію і постійно розвиваються, однак величезний потенціал обох країн дозволяє поглибити і розширити двостороннє співробітництво в усіх сферах, зокрема, торгово-економічній», - відзначив президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський.

Зі свого боку пан Посол виступив з промовою, в якій представив економічний потенціал Малайзії і шляхи його реалізації в контексті малазійсько-української співпраці, наголосивши при цьому на позитивній динаміці зростання обсягу двостороннього товарообігу, який за перший квартал 2019 року складає 22,41 млн. дол. США.

Надзвичайний і Повноважний Посол Малайзії в Україні повідомив, що Малайзія вже підписала меморандуми про співпрацю з 2 українськими компаніями. Пан Посол також виявив інтерес до членів Київської ТПП, які працюють в авіакосмічній сфері, обороні та в продуктах переробки, а також до підприємств, що займаються імпортом харчових продуктів з України.

Сторони вирішили продовжувати рух по шляху розвитку взаємовигідного співробітництва та запланували найближчим часом провести семінар на тему бізнес-можливостей Малайзії.

Читайте також:ЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУЗАПРОШУЄМО НА КОНСУЛЬТАЦІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу»Семінар-практикум Київської ТПП: ключові виклики українського бізнесу в умовах санкцій та воєнного стануЗапрошуємо на спільне засідання Комітетів з експорту та інвестицій і безпеки бізнесуКомітет з питань безпеки бізнесу КТПП консультує: новели Кримінального кодексу України. Попереджений – значить озброєний.Зміни внесені в Кримінальний кодекс України у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в УкраїнуКомітет жінок-підприємців Київської ТПП : успішний старт у 2024 році!Страйк - це форс-мажор!"Податкові ризики підприємств та шляхи їх вирішення. Як зберегти гроші?"Участь у засіданні Комітету з питань експорту та інвестицій та Комітету з питань промисловості

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis