укр eng
 

Зроблено в Києві

АТ КІЕП займає лідируючі позиції в Україні в сфері розробки і реалізації проектів атомної, теплової і нетрадиційної енергетики

Акціонерне товариство «КИЇВСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНО-КОНСТРУКТОРСЬКИЙ ІНСТИТУТ «ЕНЕРГОПРОЕКТ» (КІЕП)  займає лідируючі позиції в Україні в сфері розробки і реалізації проектів атомної, теплової і нетрадиційної енергетики, а також в сфері житлово-цивільного будівництва.

Серед головних досягнень за 2020 рік – будівництво Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива АЕС України та Комплексу переробки радіоактивних відходів на Хмельницькій АЕС, передпроектні роботи для будівництва енергоблоків №3 та 4 Хмельницької АЕС.

Незважаючи на карантинні умови АТ КІЕП забезпечив робочою документацією та здійснив авторський нагляд для ЦСВЯП. Результат – у грудні завершено основні будівельні роботи, що дозволить завершити будівництво у 2021 році і відмовитися від відправки відпрацьованого ядерного палива АЕС України в Росію.

Комплекс з переробки радіоактивних відходів на Хмельницькій АЕС удосконалить систему поводження з РАВ, підготовку перероблених твердих радіоактивних відходів (ТРВ) для подальшої відправки їх до спеціалізованих підприємств на захоронення. Це суттєво зменшить обсяги ТРВ, що зберігаються на майданчику ХАЕС, за рахунок впровадження нових технологій їх переробки. АТ КІЕП забезпечив будівництво документацією для замовлення обладнання та робочою документацією для початку будівництва. Результат – у листопаді 2020 року отримано дозвіл на будівництво.

Будівництво енергоблоків №3 та 4 Хмельницької АЕС – це сталий розвиток України, енергонезалежність та можливість торгівлі електроенергією – товаром з великою доданою вартістю. У 2020 році АТ КІЕП виконав великий комплекс робіт з обстеження та визначення технічного стану існуючих конструкцій – це перший крок до проектування.

Читайте також:Надійне електрообладнання «Шнейдер Електрік Україна» - на антарктичній станції «Академік Вернадський»Виробниче об’єднання «Київприлад» готує американські ракети для запуску в космосДП «Антонов» побудував літак «Ан-178» для національної поліції ПеруНа підприємстві «Київполіграфмаш» розроблено нову модель флексодрукарської машини

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Рубрика «Зроблено в Києві»  – це проєкт, який демонструє потенціал підприємств-членів Київської торгово-промислової палати.

Це додаткова можливість для промисловців столиці ознайомити споживачів зі своїми товарами, збільшити впізнаваність бренду, потенційно розширити ринки збуту, розвивати ділові зв’язки.

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis