укр eng
 

Зроблено в Києві

ДП «Антонов» побудував літак «Ан-178» для національної поліції Перу

На державному підприємстві "Антонов" зібрали перший серійний літак "Ан-178", який замовив уряд Перу для національної поліції.

Український літак повністю без російської комплектації вилетить до Південної Америки наступного року.

Президент ДП «Антонов» Олександр Лось зазначив, що повністю завершено проєктну роботу з заміщення комплектуючих російського виробництва українськими та західними аналогами, підготовлено необхідну конструкторську документацію. На теперішній час підготовлено і запущено у виробництво п’ять серійних Ан-178. Зацікавленість у використанні таких літаків висловили експлуатанти авіаційної техніки з Туреччини, країн Азії та Латинської Америки. В Україні літак буде виконувати завдання підрозділів Міністерства внутрішніх справ. Ведуться переговори щодо постачання літака для потреб Міністерства оборони.

Для замовника вирішальним фактором при виборі літака стала багатофункціональність Ан-178, тобто його здатність вирішувати різноманітні задачі, в тому числі з перевезення вантажів, контейнерів, особовий склад, їх десантування, застосування у пошуково-рятувальних операціях. До того ж, літаки «Антонов» відомі у світі своєю невибагливістю до умов експлуатації. Вони можуть працювати в різних погодних, кліматичних умовах, базуватися на різних аеродромах, в тому числі на високогірних, що важливо для перуанського замовника.

Впевнені, що парк літаків Ан-178, які втілюють в собі всі найкращі якості славетних антоновських всюдильотів, з часом поповниться й іншими новітніми транспортними «АНами».

Для інформації: Ан-178 середній транспортний літак, створений на основі багатого досвіду «АНТОНОВ» у сфері розробки транспортних літаків у поєднанні з найновітнішими світовими авіаційними технологіями. Ан-178 має замінити на ринку транспортні літаки попереднього покоління Ан-12.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року ДП ДГЗП "Спецтехноекспор", що входить до складу ДК "Укроборонпром", завершило процедуру підписання контракту з Міністерством внутрішніх справ Республіки Перу щодо поставки багатоцільового транспортного літака Ан-178. Підписання угоди відкрило ринок Латинської Америки для нового покоління літаків "Антонов".

Замовлена Міністерством внутрішніх справ Республіки Перу конфігурація літака Ан-178 дозволятиме здійснювати перевезення особового складу (100 осіб), перевезення пасажирів (80 осіб), доставку вантажів (до 18 тонн), евакуацію хворих на ношах (40 осіб) з можливістю надання медичної допомоги супроводжуючим медперсоналом.

Читайте також:Надійне електрообладнання «Шнейдер Електрік Україна» - на антарктичній станції «Академік Вернадський»АТ КІЕП займає лідируючі позиції в Україні в сфері розробки і реалізації проектів атомної, теплової і нетрадиційної енергетикиВиробниче об’єднання «Київприлад» готує американські ракети для запуску в космосНа підприємстві «Київполіграфмаш» розроблено нову модель флексодрукарської машини

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Рубрика «Зроблено в Києві»  – це проєкт, який демонструє потенціал підприємств-членів Київської торгово-промислової палати.

Це додаткова можливість для промисловців столиці ознайомити споживачів зі своїми товарами, збільшити впізнаваність бренду, потенційно розширити ринки збуту, розвивати ділові зв’язки.

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis