укр eng
 

Київській торгово-промисловій палаті - 25 років!

Свіжий випуск журналу BUSINESS PANORAMA, присвячений славному ювілею Київської ТПП

У цьому році Київській торгово-промисловій палаті виповнилося 25 років. Багато це чи ні? Як для організації, яка з невеликого об'єднання компаній у кількості 181 йшла до успіху кропіткою працею, збираючи у свої ряди нові компанії, яких нині налічується 1200, мабуть, багато. Разом з тим на тлі історії торгово-промислових палат Європи, у яких цифри ювілеїв набагато більші - понад 400 років (Палата Марселю - перша палата на європейських теренах), Палаті Гамбурга у цьому році виповнилося 355 років, Краківській Палаті у цьому році - 170 років від дня заснування. Тож, здається, що й не так багато.

Київ – місто славне й древнє. Дух підприємництва, бажання прославити себе й вітчизну, розбагатіти вітає над крутими схилами Печерська, водною гладдю Дніпра, низинами Подолу, просторами Лівобережжя, із сосновим присмаком Святошином з давніх-давен. Тому не у конкретній даті народження сила організації, а у витоках та історичному підґрунті, який нашаровувався протягом віків. Конкретна поява у суспільстві Київської торгово-промислової палати – результат об’єктивних політико-економічних, соціальних явищ, зрілості ділової спільноти міста.

Зараз представляємо наш черговий випуск журналу BUSINESS PANORAMA, присвячений славному ювілею Київської ТПП.

На сторінках ми намагалися дуже стисло представити її історію, й, звичайно, слово - нашим членам - компаніям, які вірять в ідеали підприємницького руху, планують, діють, розвиваються разом з нами кожного дня, рухають вперед ідеї підприємництва, виборюють нові площадки для своєї продукції і в державі, і у світі.

На Обкладинці ювілейного номеру - член Київської ТПП - Асоціація "Укрсіль" та її генеральний директор Марина Сапронова.

Читайте також:Отримуємо привітання з ювілеєм від наших постійних партнерівТенденції розвитку Київської торгово-промислової палати у відеоКороткий екскурс в історію ПалатиМикола Засульський: «Гарантом нашого успіху є чистота, порядність та чіткість в роботі»Київській торгово-промисловій палаті виповнилося 25 років з дня заснування!

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis