укр eng
 

Комітет з питань безпеки ведення бізнесу

Спільне засідання Комітетів з питань промисловості та з безпеки бізнесу - вирішення актуальних питань між представниками вітчизняного бізнесу

11 квітня 2018 року в Київській торгово-промисловій палаті відбулося спільне засідання  Комітету з питань промисловості та Комітету з питань безпеки бізнесу при КТПП.

Під час засідання Президент Київської ТПП Микола Засульський та директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич, підписали Меморандум про співпрацю, метою якого є консолідація зусиль сторін для взаємодії у сфері питань зайнятості, забезпечення потреб підприємств-членів КТПП у кваліфікованих кадрах, опрацювання пропозицій підприємств стосовно удосконалення законодавчої бази з питань виконання працевлаштування.

На порядку денному було розглянуто багато актуальних питань. Зокрема, голова Комітету з питань промисловості Микола Соколовський та голова Комітету з питань безпеки бізнесу Йосип Бучинський розкрили теми про особливості виконання екологічних регламентів і про отримання дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферу стаціонарними джерелами та запропонували суб’єктам господарювання алгоритм дій для отримання цих дозволів. Створено робочу групу фахівців для надання консультацій та підготовки пропозицій для удосконалення нормативної бази.

Валерій Буняк, керуючий партнер Адвокатського об'єднання "Бі Ес Бі Партнерс", та Людмила Сульженко, Київський центр зайнятості, доповіли про проблемні питання Трудового законодавства. Вони розповіли про шляхи можливого залучення кадрів від служби зайнятості та вирішення питань виконання роботодавцем нормативу створення робочих місць для осіб з інвалідністю.

Вакуленко Євгенія, член Комітету з питань безпеки бізнесу, президент Адвокатського об'єднання "ІГОЛАН" та Попов Андрій – партнер ТОВ «КРЕСТОН ДЖІ СІ ДЖІ» розповіли про зміни до Закону «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», кого стосуються зміни в законі та як підготуватися до змін.

Володимир Корнієнко, заступник голови Комітету малого та середнього бізнесу, голова Асоціації виробників та будівельників полімерних трубопроводів проінформував присутніх, як захистити вітчизняного виробника полімерних труб від експансії на ринок України товарів російського походження та недобросовісної конкуренції.

Присутні заслухали пропозиції голови Комітету з питань промисловості та членів Комітету щодо необхідності обрання Заступника голови Комітету з питань промисловості та одноголосно обрали на цю посаду генерального директора та засновника ТОВ "Компанія"Енергія води" Андрія Андрікевича.

"Тепер, ми ще ближче до своєї мети - зробити внесок в промисловість України. Спільними зусиллями КТПП, Комітетів з юристами, аудиторами та експертами тепер у планах ефективніше вирішувати навіть найскладніші завдання бізнесу", - зазначив Андрій Андрікевич.

У кінці засідання відбулося неформальне спілкування, під час якого учасники мали змогу обмінятися контактами та обговорити можливі шляхи співробітництва.

Читайте також:Фіктивне підприємництво декриміналізовано. Що далі?Рецензування висновків судових експертів: бути чи не бутиРецензія на висновок експерта – баласт чи рятувальний круг для бізнесу?На засіданні Комітету з питань безпеки ведення бізнесу розглянули новели у законопроекті через введення монополії державних спеціалізованих експертних установРекомендації щодо дотримання умов законодавства внаслідок внесення змін до Закону «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність»Введення монополії державних спеціалізованих експертних установ – загроза бізнесу і спроба позбавлення громадян права на справедливий судЗакони «маски-шоу стоп» та «маски-шоу стоп 2». В чому позитив для бізнесуУ Київській ТПП обговорили необхідність реформування судово-експертної діяльності в УкраїниНа засіданні Комітету з питань безпеки ведення бізнесу підвели підсумки роботи за 2016 рікЧергове засідання Комітету з питань безпеки ведення бізнесу Київської торгово-промислової палати, яке відбулося 27 березня 2017 року, підвело підсумки роботи Комітету за 2016 рік.

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis