укр eng
 

Комітет з питань безпеки ведення бізнесу

На засіданні Комітету з питань безпеки ведення бізнесу підвели підсумки роботи за 2016 рік

Чергове засідання Комітету з питань безпеки ведення бізнесу Київської торгово-промислової палати, яке відбулося 27 березня 2017 року, підвело підсумки роботи Комітету за 2016 рік.

Також на засіданні Комітету було визначено основні напрямки діяльності Комітету на перший-другий квартал 2017 року та заплановано проведення низки круглих столів.

Комітетом було обговорено ефективність використання в захисті бізнесу інструменту судової експертизи. Окремо Комітетом прийнято рішення звернутися до Міністерства юстиції України щодо спірності позиції, якою обмежується проведення судових експертиз приватними експертними установами.

Учасники Комітету обговорили актуальні проблеми бізнесу, які потребують невідкладного законодавчого вирішення. Зокрема, до таких проблем було віднесено:

• нечіткість положень законодавства України щодо адміністративного зупинення (повного або часткового) господарської діяльності підприємства;

• ризики для бізнесу від неспівмірно значних штрафів, які можуть накладатися за порушення законодавства про працю.

Комітетом також ухвалено необхідність створення низки робочих груп, серед яких робоча група з участі в розробці проектів нових процесуальних кодексів України.

Наостанок, учасники Комітету заслухали інформацію Першого віце-президента Київської торгово-промислової палати Людмили Сізікової про роботу торгово-промислових палат Німеччини та шляхи використання досвіду європейських ТПП в роботі Комітету.

Читайте також:Фіктивне підприємництво декриміналізовано. Що далі?Рецензування висновків судових експертів: бути чи не бутиРецензія на висновок експерта – баласт чи рятувальний круг для бізнесу?На засіданні Комітету з питань безпеки ведення бізнесу розглянули новели у законопроекті через введення монополії державних спеціалізованих експертних установРекомендації щодо дотримання умов законодавства внаслідок внесення змін до Закону «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність»Введення монополії державних спеціалізованих експертних установ – загроза бізнесу і спроба позбавлення громадян права на справедливий судЗакони «маски-шоу стоп» та «маски-шоу стоп 2». В чому позитив для бізнесуСпільне засідання Комітетів з питань промисловості та з безпеки бізнесу - вирішення актуальних питань між представниками вітчизняного бізнесуУ Київській ТПП обговорили необхідність реформування судово-експертної діяльності в УкраїниЧергове засідання Комітету з питань безпеки ведення бізнесу Київської торгово-промислової палати, яке відбулося 27 березня 2017 року, підвело підсумки роботи Комітету за 2016 рік.

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis