укр eng
 

Онлайн-журнал

М’ясні делікатеси від нового члена Палати – «YankulMeat»

Проект YankulMeat присвячений темі крафтового виготовлення в’яленого та копченого м’яса. Віктор Янкул заснував цей проект у 2012 році, почавши діяльність з вивчення процесу гарячого копчення та узгодження рецептур фаршів і маринадів з високими вимогами шеф-кухарів. З 2014 року на замовлення партнерів фірма розпочала вивчення процесу в’яління й через кілька місяців спроб і помилок отримала перші зразки кількох видів в’яленого м’яса.

На даний момент освоєно та випробувано виробництво більше десятка найменувань в’ялінь та копченостей, про які Віктор Янкул розповідпє більш докладно.

Зараз в’ялене м’ясо представлене 6-ма позиціями:

–        Коппа ді Парма: сиров’ялений свинячий ошийок (італійський рецепт)

–         Панчетта: сиров’ялена свиняча грудинка (італійський рецепт)

–         Суджук: пресована сиров’ялена ковбаса з чистої яловичини в натуральній оболонці (казахський рецепт)

–         Чорізо: сиров’ялений салямі зі свинини в натуральній оболонці (іспанський рецепт)

–         Куряче філе: сиров’ялена куряча грудинка (власний рецепт)

–         Бастурма: сушено-в’ялена яловичина в обмазці з 7-ми видів спецій (вірменський рецепт).

Копченості у процесі гарячого копчення обробляються гарячим димом у стаціонарній коптильні, побудованій у 2013 році за проектом господаря. Готуються продукти на дубових та фруктових (вишня, абрикоса та яблуня) дровах. До уваги споживачів:

 – Ковбаса: свинина 90%, сало до 7%, натуральна оболонка

–        Бекон (підчеревок, шпондер): свиняча грудинка зі співвідношенням м’яса до сала 50х50

–         Куряче філе

–         Биток свинячий (балик, вирізка)

–         Ребра свинячі: серединка з реберної «полки».

«Для приготування використовується виключно місцеве фермерське м’ясо і натуральні спеції, при цьому брались до уваги численні побажання клієнтів, то ж до деяких рецептів вносились корективи щодо зменшення гостроти, наприклад, це стосується бастурми і суджука.

З відгуків людей, які мають змогу порівнювати властивості моєї продукції з аналогічними зразками в Італії та Іспанії (а виробники цих країн розуміються в справі приготування такого м’яса), маю сміливість сказати, що продукція YankulMeat принаймні не поступається закордонним брендам ні смаком, ні по якості.

Я завжди готовий до спілкування та радий співпраці», – зазначає Віктор Янкул.

victor.yankul@i.ua
mob/viber (067)306-11-82

Читайте також:Що дасть послуга Virtual security team для вашої компанії?На варті вашого здоров’я – 3 захисники імунітету«DIGITAL EXPO – УКРАЇНСЬКІ ТОВАРИ І ПОСЛУГИ» - ІНСТРУМЕНТ ІЗ ПОШУКУ ІНОЗЕМНИХ ПАРТНЕРІВ, НЕ ВИХОДЯЧИ З ОФІСУОльга ДРАЧЕВСЬКА: Режим paperless у діїКоманда 33 MEDIA презентувала нове Міжнародне інформаційне агентство «Укрпрес-інфо» та нові національні проєкти«Nomad – чемпіон бездоріжжя, здатний дивувати. Підкори Україну з Nomad»Стефан СОФРОНІЄВ: «Кожен бізнесмен є «послом» своєї країни»ІРИНА ЗЕЛЕНІНА - Жінки-підприємниці столиціРаїса МИХАЙЛОВА - Жінки-підприємниці столиціСВІТЛАНА НАЩОКІНА - Жінки-підприємниці столиці

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis