укр eng
 

Комерційні пропозиції

ТОВ «Торговий Дім Руд Екзост Сістем» - український виробник, зацікавлений в співпраці з іноземними та вітчизняними компаніями

ТОВ «Торговий Дім Руд Екзост Сістем» - український виробник, зацікавлений в співпраці з іноземними та вітчизняними компаніями.

Підприємство працює в галузі металообробки з 2007 року та володіє великим парком верстатів з числовим програмним управлінням (ЧПУ),обладнанням для швидкісного багатошарового фарбування і сушіння дошки для меблів, автоматичними зварювальними постами тощо.

Високий професіоналізм і сучасний підхід інженерів і конструкторів, дозволяє створювати якісну, сучасну і високотехнологічну продукцію, визнану не тільки в Україні, але й у світі, що підтверджено європейськими та місцевими сертифікатами країн імпортерів (зокрема Європейським сертифікатом словацького інституту Пиєштяни, власними патентами, деклараціями безпеки).

За час існування підприємства ми співпрацювали з такими торговими мережами України як: Леруа Мерлен, Епіцентр, 33 квадратних метри.

Експорт продукції ТМ РУД здійснювався до Німеччини, Голландії, Йорданії, Ізраїлю, Південної Кореї, Латвії, Литви, Естонії, Португалії, Італії.

Асортимент продукції:

- садово-паркові меблі, в тому числі урни та лави європейського стандарту

- кухня відкритого вогню

- печі опалювальні конвекційні

- рами для електробайків

- верстати для редукування і формування кінців труб

- трубогиби дорнові гідравлічні з ЧПУ

- дискові багатопильні верстати

- мобільні установки для видалення зварювальних газів

- металеві вироби різної складності, такі як: ємності з нержавіючої сталі для купалень, фонтани та скульптурні композиції з металу для громадських місць та зон відпочинку тощо.

Також компанія надає послуги металообробки, проектування металоконструкцій будь-якої складності, проектування і виготовлення нестандартного устаткування і верстатів, а саме:

- послуги трубогибу ЧПУ

- послуги згинання металу ЧПУ

- послуги фрезерної обробки ЧПУ

- послуги токарного оброблення ЧПУ

- послуги автоматичного зварювання ЧПУ

- послуги порошкового фарбування

- проектування

Директор – Рудь Артур Вікторович

Кількість співробітників – 50-100

Адреса: м. Дніпро, вул. Велика Діївська, буд 545

Код за ЄДРПОУ 41058015

Сайти:

www.rudwoodstove.com

www.rud-garden.com

www.rud-mfg.com

Контактні особи:

Тоблер Ігор Олегович – комерційний директор (e-mail: tobler2010@ukr.net +380663759898)

Рудь Людмила Олегівна – менеджер (e-mail: L.rud.export@gmail.com +380506382021)

 

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis