укр eng
 

Комерційні пропозиції

ТОВ «Омега Консалтинг Груп» - надає широкий спектр послуг у сферах оборони та корпоративної безпеки

Діяльність ТОВ «Омега Консалтинг Груп» здійснюється з 2011 року в суворій відповідності з українським законодавством, а також з законодавством тих країн, на території яких компанія представляє інтереси своїх Замовників. На території України компанія здійснює свою діяльність на підставі Статуту Компанії та ліцензії МВС № 076521 про охоронну діяльність.

Омега Консалтинг Груп є почесним членом Української Торгово-Промислової Палати. Послуги які надає наша компанія, сертифіковані за міжнародними стандартами ISO 9001:2015.

Мета діяльності нашої компанії - підтримка національних інтересів і державної політики України, а також забезпечення надійного захисту інтересів наших Замовників.

Експерти компанії Омега Консалтинг Груп мають у своєму розпорядженні унікальний досвід у сферах оборони та корпоративної безпеки, корпоративного управління, кризового менеджменту, спеціальної підготовки, міжнародного права, тощо. Ми знаходимось у постійній готовності і здатні ефективно реагувати у форматі 24/7 та вживати необхідних заходів протидії загрозам національній безпеці України, об’єктам державної та приватної власності, життю, здоров’ю наших Замовників як в Україні так і за її межами.

Ми беремо участь у розробках та адаптації систем корпоративної безпеки великих транснаціональних корпорацій, проводимо спеціальну підготовку для військовослужбовців та співробітників дипломатичних представництв, консультуємо з питань безпеки та оборони державних та громадських діячів, політиків, бізнесменів по всьому світу.

Для успішного виконання поставлених завдань, Омега Консалтинг Груп зосереджує зусилля, перш за все, на пріоритетних напрямах своєї діяльності, намагається забезпечити адекватність заходів протидії існуючим та потенційним ризикам і загрозам, орієнтуючись в оцінках роботи виключно на законність та кінцевий результат.

«Ми є те, що постійно робимо. Таким чином, досконалість стає не дією, а звичкою».

Послуги які надає компанія ТОВ «Омега Консалтинг Груп»:

  • Особиста охорона
  • Надання груп швидкого реагування
  • Екстрена евакуація персоналу
  • Супровід цінних вантажів
  • Аудит безпеки об'єктів
  • Охорона стратегічно важливих об'єктів
  • Управління ризиками при подорожах і ділових поїздках, як в Україні так і за кордоном
  • Установка різних систем безпеки
  • Супровід бізнесу за кордоном
  • Підготовка співробітників охорони
  • Організація курсів, семінарів і тренінгів з безпеки
  • Юридичні консультації
  • Діяльність у сфері оборонно-промислового комплексу

За більш детальною інформацією щодо надання послуг, просимо звертатись за контактами:

Директор з розвитку: Єрохов Віктор Михайлович

Тел.:+38 099 496 88 58

viktor-yerokhov@omega-consulting.com.ua

Завітайте на наш веб-сайт: www.omega-consulting.com.ua

 

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis