укр eng
 

Комерційні пропозиції

Компанія ФУДТЕК пропонує широкий асортимент функціональних компаундов МАКГЕЛЬ, смако-ароматичних сумішей МАКСПАЙС і барвників МАККОЛОР для харчової промисловості

Продукція відповідає стандартам ISO 9001, ISO 22000 та HALAL.

Наші добавки – це не набір інгредієнтів з Е-кодами та ароматизаторів. Це – інструменти для створення нових продуктів. Вони дозволяють технологам підприємств харчової промисловості керувати структурою та смаком виробів, розширювати асортимент, отримувати економічний ефект за стабільної якості продукції.

За 20 років свого існування та 14 років експорту продукції ми  здобули  довіру наших партнерів. Торгові марки нашої продукції добре знані технологами України та закордоном.

На підприємстві  функціонує  власна виробнича лабораторія, в якій здійснюється контроль якості сировини і готової продукції. Наші досвідчені спеціалісти контролюють кожну партію продукції  таким чином забезпечуючи  процедуру простежуваності на всіх етапах виробництва.

Виробничі лінії відповідають світовим стандартам якості, а наші склади здатні вмістити суттєві запаси сировини, необхідної для безперервного виробництва.

В пілотній зоні підприємства здійснюється розробка нових видів функціональних та смако-ароматичних сумішей, відпрацювання рецептур, розробка готових зразків виробів та проведення тренінгів для клієнтів.

На сьогоднішній день ми виробляємо смако-ароматичні, стабілізуючі суміші, і барвники для наступних галузей харчової промисловості:

-          м'ясної;

-          масложирової;

-          молочної;

-          кондитерської;

-          рибопереробної.

Наші контакти:

м. Київ,

вулиця Саксаганського 84/86, оф. 10

macrosltd@gmail.com

38 (044) 380 80 29

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis