укр eng
 

Комерційні пропозиції

Дата-центр «Парковий» гарантує безпечну та безперебійну роботу IT-інфраструктури

Цього року бізнес зіткнувся з викликом - налаштувати роботу поза офісу в максимально стислі терміни і з мінімальними втратами. Багато хто зміг оперативно перевести штат на віддалену роботу, але як в цих умовах забезпечити ефективну роботу IT-інфраструктури? Незалежно від пандемії вона потребує цілодобового обслуговування, підтримки оптимальних параметрів функціонування та постійного захисту. Найменший збій може призвести до колосальних фінансових та репутаційних втрат для компанії.

Ці питання вирішить співпраця з професійним дата-центром.

«Парковий» - це найбільший центр обробки даних в Україні та єдиний, котрий отримав сертифікат TIER III від Uptime Institute. Дата-центр входить до числа найкращих експертів у сфері безпеки інформаційних ресурсів України, що підтверджено міжнароднім сертифікатом ISO / IЕС27001 та атестатом відповідності системам технічного захисту інформації ДССЗЗІ.

Ваше обладнання працюватиме в режимі нон-стоп. Енергозбереження на рівні PUE 1.35, що знижує витрати на утримання серверів та ІТ персоналу.

Дата-центр «Парковий» пропонує два формати розміщення, в залежності від Ваших потреб:

1. Розміщення серверного обладнання (colocation) в машинних залах. Для комерційних структур, установ державного та банкового сектору пропонуємо зали з найвищим рівнем захисту - екрановані зали. Ви можете обрати оренду цілого залу, шафи або юніта. Вартість оренди від 700 грн / місяць.

2. Хмари. Базовий перелік хмарних послуг: віртуальний дата-центр, віддаленій робочий стіл, резервні копії, Анті-DDoS, продукти Microsoft, CRM + ERP. Сучасна платформа дозволяє гнучко та оперативно адаптувати хмарні рішення під Ваші індивідуальні потреби. Перші 2 тижня розміщення - безкоштовні.

Окрім цього, «Парковий» має власну оптично-волоконну мережу для прямого підключення, що забезпечує високу швидкість та безпеку передачі даних.

IT фахівці дата-центру організують комфортну міграцію, технічну підтримку 365/24/7 та повний комплекс послуг з проектування, розгортання, навчання, адміністрування.

Запишіться на екскурсію та отримайте вичерпну консультацію: +38 044 377 77 77 або info@datapark.com.ua

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis