укр eng
 

Комерційні пропозиції

Об'єкти туристичної інфраструктури від ECOPAN

Карантинне літо 2020 більшості з нас запам'ятається як літо, проведене в Україні.

І в цьому, однозначно, є багато хорошого.

По-перше, і ми, і наші діти, напевно, ніколи раніше стільки не колесили вітчизняними дорогами в пошуках місць для відпочинку, а значить і ніколи раніше не бачили стільки рідних красот. А вони є. Є все: моря, гори, ліси, степи, бальнеологічні курорти, мінеральні води, унікальні історичні місця.

При розвиненій туристичній інфраструктурі туризм в Україні зміг би формувати значну частину ВВП країни. Однак, сьогодні він займає частку майже в 10 разів менше, ніж середня по світу. У нашій країні цей показник становить лише 1,5% ВВП, в той час як у світі - 10%.

Але є і друга хороша новина, ми побачили свої проблеми, а це серйозний крок на шляху їх вирішення. Потенціал туристичного ринку України великий. Якщо ти мислиш також, нам є що тобі запропонувати.

Ми в ECOPAN реалізували не один десяток готелів та інших рекреаційних об'єктів в Україні та Європі. Тому, точно знаємо що потрібно запропонувати вашим клієнтам для того щоб вони поверталися до вас знову і знову і рекомендували ваш готель своїм друзям і близьким.

Для замовників туристичних об'єктів ми пропонуємо:

• Розробити унікальну концепцію проекту саме під ваш бізнес-план. Сезонність, терміни будівництва, бюджет експлуатації будівель, ергономіка та комфорт — всі ці та багато інших чинників ми враховуємо при роботі над проектом.

• Реалізувати Ваш проект за 90 днів. Висока швидкість будівництва об'єктів — одне з основних переваг СІП- панельної технології. У випадках, з комерційними об'єктами — цей показник дозволяє економити не тільки час, а й гроші.

• Здивувати вас швидкістю окупності завдяки енергоефективності наших будинків. Бюджет експлуатації будівель не менш важливий, ніж бюджет будівництва. Якщо ви власник готелю, то ви добре знаєте, про що ми говоримо.

• Можливість здивувати своїх гостей. Канадська технологія, дозволяє будувати на складних ландшафтах. Це може бути гірський схил, пісок і навіть вода. Так, щоб у Ваших гостей дух захоплювало від виду з вікна номера.

Цікаво? Тоді мерщій телефонуйте нам:

+38 067 656 08 18

+38  044 221 1221

 ecopanua.com

ecopan@ecopanua.com

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis