укр eng
 

Комерційні пропозиції

ТОВ «Інтеркарготрак» є лідером на ринку України з виробництва вантажних автофургонів

ТОВ «Інтеркарготрак» є лідером на ринку України з виробництва вантажних автофургонів. Наш принцип – індивідуальність. Ми орієнтуємось на потреби наших Замовників і виготовляємо саме ту продукцію, яка їм і потрібна, дотримуючись високих стандартів якості та раціонального ціноутворення.

 Безкаркасна технологія виробництва із застосуванням міцних і легких сандвіч-панелей з полімерного склопластику, водостійкої фанери та екструдованого пінополістиролу / пінополіуретану. В поєднанні з конструкційними полімерними клеями і герметиками дозволяє створювати довговічні і витривалі кузови-фургони для різних цілей і потреб замовника.

Від заснування у 2010 році, щороку збільшує свій асортимент і обсяги випуску. Маємо власну технологію виробництва, перевірену роками і підтверджену задоволеністю покупців. Якість продукції конкурує з провідними європейськими виробниками.

На підприємстві впроваджена політика у галузі якості, що підтверджена сертифікатом ISO 9001:2015 «Проектування, розробка, виробництво, технічне обслуговування та ремонт автофургонів і кузовів на шасі вантажних автомобілів».

У галузі харчової безпеки наше підприємство сертифіковане за стандартом            ISO 22000:2005 «Виробництво автофургонів та кузовів на шасі вантажних автомобілів для транспортування продуктів харчування, швидкопсувних продуктів з вимогами до різних температурних режимів, промислових і фармацевтичних товарів».

Споживачами нашої продукції є провідні національні логістичні компанії, мережеві супермаркети, м’ясокомбінати, фармацевтичні компанії тощо.

Ми співпрацюємо з провідними світовими  та національними постачальниками шасі  -  Mercedes-Benz, КрАЗ, MAN, Volvo, Scania, DAF, Iveco, Isuzu, МАЗ та іншими.

Наші комплектуючі матеріали проходять ретельний відбір щодо якості, ми закуповуємо їх за прямими контрактами імпорту від виробників з Німеччини, Італії, Іспанії, Польщі та ряду інших європейських країн.

Основним сегментом продукції є рефрижераторні автофургони на шасі вантажних автомобілів зі встановленням холодильно-опалювальних установок. Призначення таких автофургонів – перевезення продуктів харчування, медикаментів та будь-яких вантажів, що вимагають дотримання температурного режиму зберігання і транспортування. Відповідність технології виробництва щодо теплопровідності підтверджена сертифікатами ATP класу FNA та FRC. Види продукції:

- Рефрижераторні, ізотермічні і промтоварні автофургони

- БДФ-контейнери

- вахтові автомобілі для перевезення робочих бригад;

- автомобільні майстерні, повністю автономні і укомплектовані обладнанням для виконання ремонтних робіт на ділянках магістральних нафто- і газопроводів;

- мобільні медичні кабінети і пересувні лабораторії (рентгенологічні кабінети, стоматологічні, хірургічні, операційні тощо)

- мобільні кабінети для надання банківських послуг (в тому числі броньовані), кабінети надання державних (адміністративних) послуг

- виготовляємо будинки на колесах (кемпери), автономні для тривалих подорожей, туризму і відпочинку.

            На продукцію надається гарантія, виконується гарантійний і післягарантійний ремонт  і обслуговування.

Поштова адреса:

18028 м.Черкаси,  Україна, вул.Різдвяна 290

290 Rizdvyana str,. Cherkasy, Ukraine

Facebook: https://www.facebook.com/ictruck/

Youtube: https://www.youtube.com/user/ictruck

Instagram: https://www.instagram.com/intercargotruck.llc/

web site: http://ictruck.com/

Тел. +38(050) 460-01-03  Info@ictruck.com

Волоський Сергій / Sergiy Volosskiy

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis