укр eng
 

Комерційні пропозиції

Понад 850 компаній систематизували свої процеси завдяки консалтинговому проекту “Школа Власників Бізнесу”

Visotsky Consulting - консалтингова компанія №1 за кількістю впроваджених інструментів управління в малому і середньому бізнесі СНД. За 10 років роботи понад 850 компаній систематизували свої процеси завдяки консалтинговому проекту “Школа Власників Бізнесу”.

“Школа Власників Бізнесу” - авторський проект по впровадженню системи управління в діючому бізнесі, що включає організуючу схему, систему вимірювання результатів, фінансове планування, стратегічне управління, систему нарад і координацій на всіх рівнях.

Унікальність проекту – безпосередня участь власника компанії у впровадженні, під керівництвом і з підтримкою консультантів, які допомагають власнику і проводять його через усі складнощі впровадження.

Мета “Школи Власників Бізнесу”

Впровадження інструментів управління з метою систематизації бізнесу, підвищення продуктивності і відповідальності персоналу, створення можливості для виходу компанії на новий рівень розвитку, передача оперативного управління керівникам. Це дозволяє власнику компанії професійно виконувати свої обов'язки по стратегічному управлінню діяльністю компанії.

Переваги, які дає проект:

Перше. Ваша компанія набуває реальну вартість. Коли потенційні інвестори чи партнери дивляться на Вашу компанію, вони бачать її стійкість. І розуміють, що в неї можно вкладати кошти. Досвід випускників "Школи Власників Бізнесу" підтверджує, що проект дозволяє збільшити вартість бізнесу на 250%.

Друге. Ви отримуєте більше свободи. Займатися питаннями розвитку компанії Ви зможете не тільки сидячи у кабінеті. Ви зможете більше подорожувати по всьому світу - і для відпочинку, і для отримання нових ідей для розвитку свого бізнесу.

Третє. Ви створите міцний фундамент для масштабування. Коли є порядок, це легко масштабувати, а хаос перетворюється тільки у масштабований хаос.

Четверте. Ви можете виходити на зарубіжні ринки. Більше сотні з 850-ти компаній, що навчаються у Visotsky Consulting вийшли на європейські та американські ринки.

П’яте. Ви зможете утримувати свою нішу. Це найкращий захист від конкуренції.

Шосте. Ваша робота стане більш кайфовою. Оскільки буде звільнятися дуже багато творчої енергії. Бо, насправді, ніщо так не виснажує, ніж робити те, чим Ви НЕ ХОЧЕТЕ займатися.

Ціна консалтингу завжди набагато меньше ціни помилок, даремно витраченого часу і недоотриманого прибутку.

Відгуки випускників проекту https://ukr.visotsky.com/business-owners-school

Контакти:

+38(044) 289 11 16

+38(093) 851 08 60 01033,

м. Київ вул. Володимирська, 101, 6 поверх

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis