укр eng
 

Комерційні пропозиції

Компанія Flylights пропонує свої послуги

Flylights пропонує комплексні рішення з виробництва, монтажу та сервісного обслуговування світлодіодних екранів, медiавiтрин, медiафасадiв, а також іншої LED-продукції, яка допоможе виділити ваш бізнес серед конкурентів, знайти більше клієнтів та відчутно збільшити прибуток!

Переваги: 

  • власне пiдприємство з виробництва LED продукції;
  • створення безкоштовного ролику при купівлі LED-екрану;
  • офіційна гарантія на всю продукцію;
  • створення унiкальних індивідуальних конструкцій.
  • міжнародні сертифікати ISO, RoHS, CE;

Контактна iнформацiя:

Вул. Амосова, 12,  Київ, 03038, Україна

Тел.: 0 800 218 777

E-mail: info@flylights.com.ua

www.flylights.com.ua

-----

Українська компанія Flylights входить у групу компаній UTEC Group. Ми спеціалізуємося на комплексних рішеннях з виробництва, монтажу й сервісного обслуговування світлодіодних LED-екранів і вивісок, рухомих рядків, а також іншої LED-продукції, яка допоможе виділити ваш бізнес і привабити більше клієнтів.

За більш ніж 9 років успішної роботи компанія реалізувала понад 2 000 різноманітних проектів: починаючи зі звичайного червоного рухомого рядка й закінчуючи нестандартним, великим, повнокольоровим світлодіодним LED-екраном.

Власне виробництво компанії розташоване в Києві. Кваліфікований персонал Flylights використовує тільки перевірені технології та деталі, завдяки чому наші клієнти отримують якісний продукт із гарантією та технічною підтримкою.

Мета компанії — запропонувати українському споживачу сучасний продукт. Тому наш дослідний відділ постійно стежить за нововведеннями на ринку LED-технологій.

У нас ви можете придбати як окремі деталі, так і готові продукти «під ключ». Асортимент продукції дуже широкий: рухомі рядки (монохромні, повнокольорові), відеовивіски, зовнішні/внутрішні екрани, табло обміну валют, аптечні хрести, відеоборди, медіафасади, відеосітілайти, рекламні щити для стадіонів, нестандартні проекти й багато іншого. Ми допоможемо підібрати оптимальне рішення саме для вашого бізнесу, з оптимальним співвідношенням ціна/якість.

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis