укр eng
 

Комерційні пропозиції

ПП «Аліна Стиль»

Приватне підприємство ПП «Аліна Стиль» засноване в 2004р.,  складається з декількох швейних виробництв, кожне з яких має свою спеціалізацію: 

 - виробництво з пошиття різноманітного одягу (спрямоване  на співпрацю з дизайнерами, які займаються розробкою та продажем  одягу та текстилю не тільки для ринку  України, а й для  ЄС та США)

- виробництво виробів домашнього текстилю (постільна білизна, штори, та ін.)

-виробництво з пошиття спеціалізованих виробів: тенти, палатки, захисні та транспортувальні  чохли, чохли для вийскової техніки, фільтра очисні для виробництв та інші спеціалізованні вироби.

Підприємство має постійний контроль якості та дозволяє виробляти згідно стандартів ЄС. 

Ми маємо досвід роботи з ринком ЕС, замовниками з таких країн, як Іспанія, Польща, Литви  та Ізраілем.

Ми в інстаграмм: shveicex

Наш сайт: tentok.com.ua

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis