укр eng
 

Комерційні пропозиції

Міжнародна доставка від компанії Східно-Європейський Експрес

Міжнародна доставка завжди є необхідною послугою завдяки різноманітності унікальних товарів, що виробляються у кожній країні. Східно-Європейський Експрес – це команда професіоналів, яка займається доставкою майже будь-яких товарів з усіх куточків світу. Головне кредо нашої компанії – це швидке, надійне та безпечне транспортування вантажу. Завдяки якості нашої роботи, клієнти Східно-Європейського Експресу звернувшись до нас одного разу, більше не хочуть шукати подібний спектр послуг в іншому місці.

Чому слід звертатися до компанії, яка спеціалізується на міжнародних перевезеннях, а не замовити доставку поштою? Причиною цього є те, що велика частина посилок, документів, великих вантажів і бандеролей з інших країн – це особливий вид транспортних послуг. Тому таке транспортування не завжди може потрапляти під критерії звичайної поштової послуги.

Крім того, часто потрібно не тільки вирішення ряду транспортних завдань, але також і оформлення всіх митних документів. Наші співробітники можуть виконати ці дії найкращим чином. Східно-Європейський Експрес гарантує мобільність, кращий результат та обслуговування на європейському рівні.

Які послуги надає Східно-Європейський Експрес? 

Якщо Вам необхідна міжнародна доставка бандеролі, посилки чи великогабаритного вантажу, наша компанія допоможе її здійснити. Серед послуг, які надають наші фахівці, Ви зможете знайти наступні:

  • Консолідація вантажу. Ця послуга надає можливість збору товару від різних продавців на одному складі та подальше транспортування збірного вантажу. Таким чином, вартість доставки може бути в рази дешевшою. Крім того, в дану послугу входить також збір і зберігання.

  • Пошук товару в Китаї . Ми здійснюємо підбір надійного виробника і, відповідно, товару високої якості.

  • Контроль збереження вантажу. Співробітники компанії Східно-Європейський Експрес відстежують товар, починаючи з його придбання і закінчуючи доставкою до точки призначення, що дозволяє забезпечити збереження вантажу протягом всього часу доставки.

  • Відправлення вантажів і посилок . Підбір найбільш зручного і бюджетного виду відправки також входить в цю послугу.

  • Страхування вантажу. На жаль, збереження вантажу не завжди залежить від нашої роботи, оскільки не виключений  вплив сторонніх чинників. Саме тому має сенс послуга страхування Вашого товару, щоб у разі будь-яких ексцесів отримати відповідну грошову компенсацію.

  • Митне оформлення. Ця послуга дозволить Вам уникнути проблем, зайвих витрат і, крім того, зберегти дорогоцінний час. Ми займаємося оформленням митних документів на імпорт, експорт, транзит і т.п.

Чому саме ми? 

У нашій команді працюють фахівці, які мають не тільки відповідну освіту, але також і максимум необхідних знань для доставки вантажу і вирішення питань проходження митниці. Якщо Ви все ще не впевнені, чи зможемо ми забезпечити доставку відповідних вантажів, подивіться на список країн, з яких ми транспортуємо товар:

  • Китай.
  • Великобританія.
  • США.
  • Об'єднані Арабські Емірати.
  • Країни Євросоюзу.
  • Пакистан.
  • Японія.
  • Таїланд.
  • Корея.
  • І багато інших

Завдяки нашому досвіду роботи в транспортній логістиці (понад 18 років) у Вас не виникне жодних складнощів у доставці як невеликих товарів, так і великих вантажів. Міжнародна доставка компанією Східно-Європейський Експрес дозволить отримати бажаний товар швидко, якісно і без втрати часу.

Наші контакти

Адреса: 04050, м Київ , вул . Мельникова, 12 

Телефон: +38 063 888 98 98 

Сайт : https://ee.express/

Ел. пошта: info@ee.express 

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis