укр eng
 

Комерційні пропозиції

Контент-маркетинг для малого та середнього бізнесу на 58 мов світу

Контент — бізнес-інструмент для виходу на нові ринки

Контент-бюро LINGUARD — перша компанія в Україні, яка забезпечує комплексний контент-супровід для бізнесу на 50+ іноземних мовах. Наша команда створює текстовий та візуальний контент, що продає, та робить його якісну локалізацію.

Ми розповідаємо про вас так, щоб інші цікавилися продуктом і компанією. Саме контент дозволяє знайти спільну мову з цільовою аудиторією, формує імідж і відповідає комерційним цілям компанії.

ЩО МИ РОБИМО?

• Формуємо та реалізуємо контент-стратегію
• Створюємо
SMM-стратегію і супроводжуємо соцмережі
• Надаємо
PR-підтримку

• Розробляємо креатив і створюємо візуальні образи

ЯК МИ ПРАЦЮЄМО?
Поєднуємо переваги сучасних технологій з досвідом контент-фахівців: контент-маркетолога, трафік-менеджера, копірайтера, дизайнера та перекладача. Для вашого проекту ПМ сформує окрему команду та організує роботу таким чином, щоб разом ми досягли результату, за яким ви прийшли.

З КИМ МИ ПРАЦЮЄМО?

• Oxford Klass [створили контент для 3-х лендінгів, ведемо SMM у FB].

• Galore LTD [пишемо до 110 SEO-текстів на місяць англійською, іспанською, німецькою, італійською, шведською, нідерландською, фінською, французькою та іншими мовами].

• Boryspil Magazine [з 2017 року спільно випускаємо журнал українською та англійською мовами, ведемо колонку в журналі].

• Uber [за 7 днів переклали 165 сторінок внутрішньої документації з чеської на англійську мову; підтримуємо по текстовим перекладам український офіс компанії, допомагаємо з виходом на ринок нового продукту — Uber Eats].

Серед наших постійних клієнтів і вже друзів: Saturn, міжнародний аеропорт «Бориспіль», Tickets.ua, УБРР, Укрексімбанк, Grawe, Conte, Rodina, IDLO, DISCOVERY, Agrinol, 1 + 1, Lekhim, Winner, «ВіДі Груп» та інші.

НАШІ КООРДИНАТИ:
Якщо ви не розумієте, чи потрібен вам контент-маркетинг, запрошую вас обговорити це зі мною на зустрічі. Ми проаналізуємо вашу стратегію інтернет-маркетингу та визначимо можливі точки росту.

Адреса: г. Киев, ул. Антоновича, 172, 6 поверх, оф. 614
Тел .: (044) 221 01 19
Email: julia.v@linguard.com.ua
Site: https://linguard.com.ua/
Facebook: https://www.facebook.com/ventskovka.ya



Щоб отримати консультацію прямо зараз, пишіть у Viber або телефонуйте:

(066) 577 61 17

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Березень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis