укр eng
 

Комерційні пропозиції

Комерційні пропозиції від компанії ТАРДІГРАД

МИ ПРЕДСТАВЛЯЄМО:

 

 

  

Sonoco Thermosafe TM

(Laminar Medica TM)

СИСТЕМИ ДЛЯ Термочутливих ВАНТАЖІВ

Пропонуємо упаковку для термочутливих вантажів усіх температурних режимів, для транспортування медикаментів, біозразків та ін. Упаковка доступна у різних розмірах і конфігураціях. Вся продукція пройшла тестування в лабораторії виробника, валідаційні тести в наявності. Надаємо упаковку з наших складів в кількості від 1 шт.

 

Sensitech TM 

 

ДАТЧИКИ КОНТРОЛЮ ТЕМПЕРАТУРИ

Датчики контролю температури є невід'ємною частиною холодового ланцюга, і ми пропонуємо як одноразові моделі, так і моделі для багаторазового використання.

 

 

Bio-Bottle TM

 

УПАКОВКА ДЛЯ біозразків ТА ІНФЕКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ 

Ми пропонуємо нашим клієнтам продукцію компаниї BioBottle - всесвітньо відомого виробника внутрішньої упаковки для біоматеріалів різних розмірів і конфігурацій, яка відповідає вимогам IATA.

 

 

НАШІ ПОСЛУГИ:

  • ПІДГОТОВКА термоупаковки

У нас є все необхідне обладнання і персонал для підготовки і активації упаковки

  • ОРЕНДА термоупаковки

У нас є системи багаторазового використання, які ми орендуємо нашим клієнтам. Система буде доставлена ​​на склад клієнта в підготовленому стані, що дозволяє заощадити час і відразу ж використовувати упаковку.

  • організація ЛОГІСТИКИ

Ми можемо організовувати логістику для наших клієнтів, якщо вони хочуть віддати цей процес на аутсорсінг, або, якщо їх вендори не працюють з деякими напрямками або умовами транспортування.

  • КОНСУЛЬТАЦІЇ

Ми надаємо консультациії компаніям, які хочуть організувати свій власний склад і впровадити стандарти GDP, організуємо тематичні тренінги персоналу.

  • Здійснюємо температурне картування приміщень за попередньою заявкою замовника та наявності технічного завдання.
  • Упаковку, придбану клієнтами, можемо зберігати у себе на складі.

Ми готові розглядати відкриті до співпраці.

Веб сайт - www.tardigrad.net

Наші офіси 24/7:

КИЇВ:

+380 67 333 9 777

ПРАГА:

+420 606 202 222

ДУБАЇ:

+971 55 999 5497

 

Читайте також:Візовий центр Premium Visa: відкрий світ разом з нам«Вибір року» в Україні – найпрестижніша бізнес-нагорода країниДекларування відновлено: що потрібно знати аби не стати корупціонеромКомпанія "Баліфо" - вітчизняний виробник збірних,енергоефективних будинків за німецькою технологієюМедичний центр «ЛАРАДЕНТ»Компанія ATHLETICS, лідер на ринку товарів для спорту та активного відпочинкуНотаріальні послуги в центрі КиєваТестовий період розміщення серверного обладнання у Датацентрі «ПАРКОВИЙ»Органік Мілк - Справжнє. Українське. Органічне.Українська федерація професіоналів безпеки

Календар подій

Квітень 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
вул. Б. Хмельницького, 55,
Київ, 01054, Україна
info@kcci.org.ua
Київська торгово-промислова палата.
© 2014 Всі права захищені.Розробка сайта - Exipilis